Zoeken naar ben daar

Uw zoekactie voor ben daar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft gezocht vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero op zoek naar gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
Tom 50 jaar Antwerpen - Kontich
jonge zuiger geocht
ik ben een sportieve vijftiger en zoek een jonge gast tussen de 20 en de 30 die met zijn jong mondje mijn piemel wil leegzuigen. Omgeving kontich en omgeving.  
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Sex dait gezocht
Hoi ik ben 48jaar bi 1.74 en 68kg pik van 16cm sportief lichaam heb veel zin vandaag, wie nog  

Sex dait gezocht
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Hou van langdurige sessies. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date ik hou van bare black en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes Luc  
genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen) Hopelijk tot snel  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand zin om langs te komen nu?
Ben nu opzoek naar volle ballen die ik mag leegpijpen. Ga op mijn knieën zitten en pijp jou tot je mijn mondje volspuit, nadien vertrek je weer ik kan je discreet ontvangen!  
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
ben slanke onderdanige man single welke besneden pik mag ik zuigen ik laat alles toe niks moet 170/60/14  
Xxx 60 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Lekker pijpen
Ben nette man en momenteel in omgeving Tienen .Zoek man om mekaar lekker te pijpen tot einde en ik rim je.Kan in openlucht.  
Jongeman 33 jaar Limburg - Borgloon
Jongeman vandaag?
Hallo ik ben een getrouwde 33 jarige man en vandaag alleen thuis. Ik zou graag een verzorgde jongeman klaar pijpen. Ik kan ontvangen. Indien interesse hoor ik het graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10