Zoeken naar bespreekbaar

Uw zoekactie voor bespreekbaar leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 20u00) vandaag vanaf 20u00 tot 23u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Urinoir Likker 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Urinoirs / pisbakken likken
Kun je pisbakken (urinoirs) regelen die ik kan proper likke, mss op uw werk? Ze moeten wel hard gebruikt zijn geweest. Je mag op mij pissen, spugen en ik lik uw voeten ;) Alles is bespreekbaar uiteraard :)  
Peter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
wie pijpt me klaar vòor 15.00u
Welke man/dame/koppel kan me vandaag tot 15u lekker laten genieten van pijpen, edgen, cumcontole. Meer kan ook als jullie dat willen. Alles is bespreekbaar. Ikzelf 57/185/91 en 16 echte cm. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Mogelijk: vandaag tot 13u, maandag 1 juli van 08.30 tot 16.30 uur en dinsdag van 11.00 tot 16.00 uur.  
Qui 22 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vandaag
Hoi ben jonge gast van 23 1m68 56kg 14cm Wie ontvangt me ? Leeftijd maakt niet uit Allrs is bespreekbaar.  
S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
Kevin 43 jaar Antwerpen - Berchem
Dick and mouth 4 your pleasure
Bijna alles bespreekbaar Reactie met foto en stats aub.  
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Btm zoekt top, meester, opleider,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wilt.  
Urinoir Likker 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Urinoirs / pisbakken likken
Kun je pisbakken (urinoirs) regelen die ik kan proper likke, mss op uw werk? Ze moeten wel hard gebruikt zijn geweest. Je mag op mij pissen, spugen en ik lik uw voeten ;) Alles is bespreekbaar uiteraard :) Ik zoek voor vrijdag na 17 uur of deze zondag  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Ben opzoek naar seksmaat voor wekelijks real seks. Ik zoek GEEN relatie, maar enkel de seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
iemand zin om vanavond af te komen?
42, 1m76, 62 kg, slank en bortom. Iemand zin om vanavond af te spreken? Veel bespreekbaar. doe een voorstel van wat je wil doen. Ik ontvang in Antwerpen centrum. Mail met foto / stats.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10