Zoeken naar bi men

Uw zoekactie voor bi men leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Wie zin in date vrijdag na 20u?
Ik zoek discreet date voor vrijdag avond. Ik kan verplaatsen regios Diest Leuven Geel Hasselt... Anders kamer huren in Diest en kosten delen?. Ik ben bi mannelijk discreet 1.82-76-40_19cm zw kort haar br ogen baartje bi niet onknap X  

Wie zin in date vrijdag na 20u?
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie spuit zijn CUM over mij ?
Wie spuit zijn CUM heerlijk over mij? Na elkaar lekker gepijpt te hebben en met elkaars dick gespeeld te hebben wil ik al jouw warme CUM over mij voelen lopen. Na het rimmen jouw CUM over mijn kontje/sterretje spuiten vind ik super! Graag iemand die veel spuit of meerdere keren na elkaar kan spuiten. Je moet wel intiem geschoren zijn, niet roker, discretie en hygiëne. Wie doet een geil voorstel, je moet wel kunnen ontvangen. Reactie met foto van dick die gespoten heeft is + Bij reactie kijk ook even in spam antwoord komt soms daarin terecht. Ben maandag nm onverwacht vrij en ok mijn ballen zitten overvol!  

Wie spuit zijn CUM over mij ?
gisteren
OutdoorVilvoorde 36 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Outdoor fun te Vilvoorde
Kom voor en na het werk bijna elke dag langs Vilvoorde. Dikwijls moeilijk om last minute nog een afspraakje te vinden. Zijn er ergens leuke Outdoor plekjes waar er vaak bi/gay mannen te vinden zijn voor wat fun?  
gisteren
n. guy 53 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
onderdanig voor dominant
wie wil maandag tijdens de dag of dinsdagnamiddag een onderdanige chubby bi bot ontvangen ? Geen extremen of pijntoestanden, wel op lust gericht. Hygiëne gevraagd en geboden. Stel gerust vragen.  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Biman 46 jaar Limburg - Maaseik
Wie nodigt me uit nu
Ik ben seffens vanaf 16u beschikbaar. 46, niet geschoren Bi versa Regio Dilsen?  
Mario 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gent- Kortrijk allemaal
Hallo allemaal Ik ga vandaag na 15.00 uur van Gent naar Kortrijk. Is er iemand die het leuk zou vinden om samen plezier te hebben? Ik kan naar je toe komen, dat is geen probleem. Ik ben 32 jaar oud 191 82 18 bi. Ik hou van de sfeer van ts cd, maar ik zal ook plezier hebben met een man.  

Gent- Kortrijk allemaal
gisteren
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
Tomas 49 jaar Antwerpen - Kasterlee
Bi man
Wie wil deze paal in de namiddag lekker verwennen? Liefst ook goed voorzien max. 60j en verzorgd hygiënisch lichaam. Liefst met prentje van wat je te bieden hebt.  

Bi man
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hyg niet Roker Ik ontvang bij mij thuis ,Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten meer kan ook.  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10