Zoeken naar bij voorkeur

Uw zoekactie voor bij voorkeur leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frederik 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
OP ZOEK NAAR JOU........
Ben jij gay of bi dan zoek ik jou.Ben een deftige bischierige man die een toffe vriendschap en meer wenst op te bouwen.Niet alleen uit zijn op sex maar voor eerst samen leuke dingen doen. Mag jonger of ouder ook overdag in de werkweek kunnen vrijmaken.Iemand met een bepaald niveau en bij voorkeur single zijn zoals mij.Is een eerlijke advertentie!  
Top 54 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Zoek een lekkere seksontmoeting met een bottom voor morgen dinsdag 28 mei rond 14 uur in de grote omgeving van Hasselt of Diest. Bij voorkeur een verzorgde persoon zonder baard noch snor en niet roker. Ben 54, onbehaard, intiem geschoren, geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Indien je niet kan ontvangen, dan kamer of in de BoysClub in Bekkevoort elkaar ontmoeten.  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bij welke top is deze niet zo ervaren bottom welkom?
Ik 172/70/14 besneden ...bij welke tedere top is deze bottom welkom om lekker te stoeien en die ook mijn kontje neuken wilt.bij voorkeur voor regelmatig.graag reageren met stats en eventueel foto..PS kan niet ontvangen  

Bij welke top is deze niet zo ervaren bottom welkom?
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Kris 47 jaar Antwerpen - Retie
Wie wil verzorgde man pijpen
Hoi, ben een verzorgde slanke man van 47. Wie heeft zin om me deze namiddag te pijpen (of eventueel af te trekken)? Bij voorkeur kan je ontvangen, cardate is ook een optie. Regio Retie Turnhout Lille  
10 dagen
FWB 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Jonge hetero(flexibel) gezocht met weinig (of geen) ervaring
Ik zoek iemand die net zoals ik heteroflexibel of bi is (al dan niet in relatie met een vrouw) en weinig ervaring heeft (helemaal geen ervaring is ook goed), maar verdere stapjes wil zetten. Je bent jonger dan mij, eerder bottom (of zelfs onderdanig) ingesteld en bij voorkeur uit de buurt. Als je introvert/verlegen bent is dat helemaal geen probleem, ik leid je wel. Interesse? Stuur je contactgegevens en stats (foto zeker welkom)  
11 dagen
discreet 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Wouter 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Twink op zoek naar chubby oudere daddy
Ik, 180cm 58kg 15cm en quasi onbehaard zoekt oudere en gezette man, bij voorkeur 60+ en netjes geschoren, die de leiding wilt nemen voor mijn eerste keer. Ik geef graag oraal, je mag me (veilig) nemen, betasten en spelen met me zoals je hart begeert. Laat zeker mij je ook overal grondig voelen en proeven waar je het nodig acht. Ik verplaatst me graag tot bij jou, en verwacht een foto bij je bericht. Dit mag onherkenbaar zijn. Als je zelf vragen of verwachtingen hebt, dan hoor ik het graag.  

Twink op zoek naar chubby oudere daddy
  1   2   3   4   5   6