Zoeken naar bischi*

Uw zoekactie voor bischi* leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student die graag experimenteert
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester of oudere man eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!Mijn stats zijn 1m83,geschoren, 70kg en 17 x 5 cm. Ik kan niet ontvangen en enkel afspreken in de week! Groetjes!  
Bischierig 62 jaar Antwerpen - Ekeren 0472086641
Ik zoek behaarde senior
Welke behaarde senior wil mij inwijden in de mannenliefde? Ik ben bischierig 1m80 86kg 14cm en wil het graag met jou proberen. Als hoogtepunt mag je graag mijn nauw maagdelijk kontje vingeren en dan neuken . Ik kan actueel niet ontvangen. NIET BELLEN, enkel mail of SMS.  
Ruud 52 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Bischierig
Hetro man, staat open voor eerste bi-ervaring Geen idee hoever ik wil en kan gaan. Beetje voelen , pijpen Hyghiene gevraagd en geboden.  
Frederik 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
OP ZOEK NAAR JOU........
Ben jij gay of bi dan zoek ik jou.Ben een deftige bischierige man die een toffe vriendschap en meer wenst op te bouwen.Niet alleen uit zijn op sex maar voor eerst samen leuke dingen doen. Mag jonger of ouder ook overdag in de werkweek kunnen vrijmaken.Iemand met een bepaald niveau en bij voorkeur single zijn zoals mij.Is een eerlijke advertentie!  
Pijpleerling 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Bischierig wil leren pijpen
Wie helpt mij goed te leren pijpen? Jij mag graag besneden zijn.  
Piet 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke onderdanige bischierige man heeft zin?
Zoek een onderdanige bischierige man die zin heeft om zich aan te bieden voor een keuring en meer. Ik bekijk je, betast je, kleed je je uit,... keur je, spank je, speel met je stijve pik en ballen langs voor en langs achter,... word daar lekker geil van zodat je mij vervolgens kan bevredigen. Wie heeft er zin gekregen? Stuur je stats en eventueel een gewone foto om snel af te spreken.  
bischierig 37 jaar Vlaams-Brabant - Hoeilaart
bischierig, expirementeren
samen spelen, naakt zijn fun hebben. Ik bischierig, weinig ervaring. Wie wilt samen kemen pelen  

bischierig, expirementeren
Master4boys 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
zuigerke 52 jaar Antwerpen - Mol
bischierig
Hey ik ga nu naar mol winkelen Maar sommige dingen waar ik zin inheb hebben ze niet in de winkel Misschien heb jij dat wel in huis Ik verplaats mol balen geel dessel retie  
Alex 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
bischierige op zoek naar wat avontuur - zaterdagavond 25/05
Ben een bischierige man die iemand zoekt die kan ontvangen om samen te spelen en ontdekken vanavond. Samen naar porno kijken en afrukken en als er een klik is… liefst iemand die af en toe kan afspreken en eventueel ontvangen. Zoek een slank iemand Max 35j met gevoel voor discretie en hygiëne.kan me verplaatsen  

bischierige op zoek naar wat avontuur - zaterdagavond 25/05
  1   2   3   4   5   6