Zoeken naar bischierige

Uw zoekactie voor bischierige leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
opa frans 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
BOYSKEURING DOOR OUDERE MANNEN
Zoals de titel doet vermoeden: ik zoek 1)enkele mature mannen die bischierige jonge kerels willen keuren voor de dienst 2)enkele bischierige of reeds geweten bi-kerels die zich willen onderwerpen aan een keuring Geef je op door een mailtje te sturen met jouw belangrijkste gegevens en eventueel een foto bijgevoegd.  
14 dagen
Andy 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik zoek voor vandaag top/versa
Ik ben een bischierige jonge kerel met weinig ervaring. ik hou van assplay en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. mijn stats zijn 185 83k 14cm versa meer bottom ingesteld. Ik zoek een man die net als ikzelf graag experimenteert.Ik zou vandaag graag een dominante man willen ontmoeten voor wat erotisch plezier met een vleugje BDSM Sta voor veel open, en wil evt experimenteren met light bondage, anal play, chastity.  
18 dagen
Tim 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek eerste bi ervaring
Ik ben bischierige man,heel slanke 52j 1.85 68kg 13cm en zoek iemand die mij eens wil masseren met veel olie en eventueel body to body en kijken hoe het aanvoelt om eventueel meer. kan niet ontvangen. Regio Gent en omstreken. Enkel in de voormiddag  
30 dagen
Bischierige pik 31 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Geile senior
Net klaar met werken en zo het geil vinden om bij een oudere man op bezoek te komen en samen te spelen met onze pik! Wel voor nu en in de regio!  
  1   2