Zoeken naar dan naakt zijn

Uw zoekactie voor dan naakt zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft geil experimenteren
Graag zou ik bij iemand uitgenodigd worden waar ik me uitkleden. Iemand die de touwtjes in handen neemt. Ik ben graag beetje soft onderdanige. Geen pijntoestanden of zo maar bvb naakt jou butler zijn, of wat is jou fantasy hierin. Ik ben deftige man geen baard of snor niet roker.  

Soft geil experimenteren
sperma slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
sperma slet slikt uw sperma op
ik ben een sperma slet en ontvang u naakt ik pijp lik je ballen zuig aan je eikel en lik je pisgaatje met mijn tong jij komt klaar in mijne mond en ik slik alles lekker in en lik je paal proper  

sperma slet slikt uw sperma op
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
gisteren
Simon 39 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Waar kan ik stoppen …
… om heerlijk gepijpt te worden! Jij bent naakt en zuigt mijn pik helemaal leeg. Ik rij nu van Mechelen naar Opwijk.  
gisteren
Bottemslet 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Wie helpt me bij een opdracht van mijn meester?
Ik heb de opdracht gekregen van mijn meester om me volledig naakt te gaan rukken en mijn kont te neuken met een dildo in een bos en mezelf te filmen. Wie kan me helpen bij deze opdracht?  
gisteren
Lekker 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Zoek lekkere bot die mij komt...
Hard pijpen en dan zijn kontje aanbied. Wie kan er nog komen tegen of rond 8u30. Ik doe naakt open en je begint me direct te pijpen.....doe je kleren uit en bied me je aan om je te neuken. En weg ben je weer ..... Geen struise lichamen....42 bi top 187-89-19*5.  
Horny Biman 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi zoekt seksmaat vanavond!
Geile bi 46/168/80 getint, meer bottom, verzorgd en niet roker zoekt verwenner liefst ouder voor vanavond om elkaar te verwennen en meer..tongen, vrijen, samen naakt, 69, knuffelen, Ik ben dol op cum in mijn mond of op mijn lijf. Graag reactie met foto(s). Hygienisch, Discretie, respect gevraagd en geboden  

Bi zoekt seksmaat vanavond!
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
anonieme rim en pijpdate gezocht
Welke heer legt zich naakt op m`n bed met blinddoekje om waarna ik bij u kom en u lekker zal strelen, body to body, swaffelen en u lekker zal pijpen. Als ik geil en hard sta kom ik op uw gezicht zitten en laat me eerst rimmen en daarna neuk ik uw mond stevig door tot ik me kreunend leegspuit in uw mond of gezicht. Daarna laat ik u lekker spuiten waarna u weer geheel anoniem vertrekt. Ik hoef geen stats, foto of leeftijd te weten, enkel waar u vandaan bent en u net als ik kaal geschoren en erg hygiënisch bent. Ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Wie wil m`n zaadsletje zijn !!  

anonieme rim en pijpdate gezocht
Pieter 34 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anonieme blowjob
Wie tot 34 jaar wil vanavond laat anonieme blowjob ? Jij doet mondmasker en pet aan, jij kijkt terwijl porno naar keuze of je kijkt naaktfoto's en filmpjes van men vriendin op men gsm, eventueel ruik je ook aan haar gebruikt slipje. Je laat je discreet zuigen en vertrekt weer. Kan ook safe met condoom. Extreem discreet, regio Leuven. Ik sportief, bischierig gespierd. Kan ontvangen (2 tal km buiten ring leuven).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10