Zoeken naar de keer

Uw zoekactie voor de keer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Tom 27 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Seks met beginner (bottom) in Hoogstraten.
Is er iemand in Hoogstraten die mij nu kan ontvangen voor heerlijke seks? Ben 27, 1m85, 90kg, behaard. Heb nog weinig ervaring maar ben bottom ingesteld. Eerste keer sowieso softseks, bij klik mag je me ook neuken. Indien gewenst doe ik graag vrouwenkleren aan. Tom  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Lees hier even
Ik ben op zoek naar een geil pijpsletje die mij vandaag kan ontvangen in Turnhout ik ga wel eerst fitnessen en daarna wil ik mijn volle ballen leeg spuiten in jouw mondje. Als het kan wil ik me een beetje opfrissen want ik douche niet in de fitness. Dus als je zin hebt om lekker zaad te slikken shoot me. Het is niet de bedoeling snel en klaar nee ik wil zo een soort edge gum control en na de 4 keer ga je door tot ik het voel komen en ik begin jouw mondje stevig te neuken en kom dan kreunend klaar. We praten wat en nu wil je hem ook in je kontje voelen geleiden tot mijn pikt kloppend in je kontje spuit. Wat verwacht ik van jou netjes gespoeld geen baard of snor. Zeer hygiënische. Je kan ontvangen in Turnhout. Of iemand van Antwerpen mag ook. Maar dan voor een andere keer af te spreken nu ga ik in Turnhout fitnessen. Ik ben een jonge 50ger niet roker. Intiem geschoren. Voor ik het vergeet graag een herkenbaar foto. Laat maar weten of jij lekker wil slikken en een stevige beurt wil  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
Steven 48 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
Man 31 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Hallo, Vanavond heb ik tot 22u opleiding maar daarna heb ik nog zin in lekkere ontspanning. Het zou men eerste keer zijn met een man dus nog geen ervaring. Ik zelf ben van regio Dendermonde en deze avond opleiding regio Gent. Stel gerust iets voor en wie weet zien we elkaar straks. Foto van mijn paal geeft je al een idee.  

Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10