Zoeken naar de reacties

Uw zoekactie voor de reacties leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mature bear love 43 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar MATURE BEARS
Ben op zoek naar oudere bears, die ik mag verwennen. Hou van oudere, volslanke mannen die graag door jongere gast onder handen worden genomen; tongzoenen, pijpen, rimmen, vingeren, fisten, neuken, geneukt worden... alles is mogelijk. Oudere mannen, behaard en rokers zeker welkom. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Reacties met foto's krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
ik pijp zacht 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Mannen vanaf 40 j tot 70 j ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub ik ontvang je NU relax genieten spuiten 175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70
Jino 38 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Soft en bij de klik sex
Ik zoek pijdate en bij de goede klik meer. Chems en geil. Ik ben 38 180 90 17 bi versa. Wie kan me ontvangen deze dagen? Liefst met mooi lul en behaard maar geen moest. Reacties enkel met foto van je lul of lichaam. Doeners en geen twijfelaars aub.  

Soft en bij de klik sex
René 50 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Pijpzin
Ik heb nog steeds pijpzin. Wie kan mij morgen tussen 10u10 en 12u ontvangen in de omgeving tussen Hasselt en Noord-Limburg. Discretie is een absolute vereisten. Reacties met foto en stats krijgen voorrang.  
Vriendschap 66 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Vriendschap
Ben op zoek naar een leuke man om af en toe af te spreken. Ik hou van wandelen en korte vakanties. Hopelijk eens ernstige reacties.  
ik pijp zacht 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub ik ontvang je NU relax genieten spuiten in mijn mond of kontje 175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70
just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB / sexbuddy
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Leo 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
wie morgenvoormiddag
Wie wil mij 56j, 1m88 morgenvoormiddag ontvangen? Hou van fijne date waarbij veel kan maar niets moet. Graag eerlijke reacties aub en natuurlijk safe en hygiënisch. Geen veeldater maar hou zo af en toe wel van een mannenhand. Hopelijk tot hoors.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10