Zoeken naar die ding uit

Uw zoekactie voor die ding uit leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
22 dagen
Topper 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wie kan er langskomen rond 20u30 a 21u
Ik zoek iemand die mij lekker kan pijpen en die ik eventueel ook mag neuken. Je ziet er goed, verzorgt uit, hygiënisch en discreet. Ik ontvang je kort, we doen ons ding en je bent weg. Geen blabla, maar boemboem. 43_187_89_19*5 en geil  
22 dagen
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
23 dagen
Keesje 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Rijpe man met klasse en standing gezocht
Beste, Ik zoek een hoger opgeleide man om kennis mee te delen over het leven en ook ietsje meer... Bedoeling is om een vriendschapsband op te bouwen waar bij je je lust en fantasie over een jonge toyboy kunt waar maken! Belangrijk.... je hebt niveau en standing! Indien getrouwd ook welkom  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
Dag lekkere ding!Al bijna 2 weken niet gespoten!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!Geen outdoor of garage gedoe!Discreet geboden!No fake aub!  

DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
27 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
VOYEUR ZOEKT MANNEN, KOPPELS, TRAVESTIES
Ik zoek mannen, koppels, travesties die hun ding willen doen bij mij thuis, woon alleen en heb dan ook gezelschap en een praatje, de meesten kunnen niet ontvangen, dus kan je je ding bij mij komen doen! Wens GEEN FAKERS!  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!No fake aub!  

Wie real ontvangt s´avonds?
28 dagen
Simon 33 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Pijpdate
Zijn er verzorgde discrete mannen die zit hebben in een lekkere pijpbeurt? Je ontvangt me, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar. Dan vertrek ik weer. Snel, discreet en proper! Ik ben een verzorgde, sportieve man van 1m85, 84kg, 18x5. Jij mag passief blijven en porno kijken! :) foot lovers mogen ook reageren, je mag van mijn voeten genieten als dat jouw ding is :) enkel voor deze namiddag en enkel indien je kan ontvangen! Tot zo?  
SletLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom No fake aub!Warme groeten,Romio  

Wie real ontvangt s´avonds?
  1   2