Zoeken naar dingen

Uw zoekactie voor dingen leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

just me 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. En jij?  

real fun vandaag!
zuigerke 52 jaar Antwerpen - Mol
bischierig
Hey ik ga nu naar mol winkelen Maar sommige dingen waar ik zin inheb hebben ze niet in de winkel Misschien heb jij dat wel in huis Ik verplaats mol balen geel dessel retie  
Dimo 31 jaar Antwerpen - Turnhout
Zin in iets nieuw
Hey ik ben jongenman van 31 slank gebouwd bruin haar blauwe ogen 1.75m en zoek iets nieuws heb al wel eens een vrouw gedaan maar zou wel is dingen wille doen met een man heb geen ervaring en zou eerder nog beginne met me te late pijpen of ik jou zou neuken laat maar weten als je intresse jhebt  
Nieuwsgierig 48 jaar Limburg - HASSELT
Nieuwsgierig naar...
Ik zou graag eens afspreken met een man bij zijn thuis om elkaar soft te verwennen, samen douchen, wederzijdse orale verwennerij en van die dingen. Geen neuken of sm toestanden. Graag niet roker, normaal geschapen, proper op zen eigen. Leeftijd of gewicht niet zo belangrijk. Zelf kan ik niet ontvangen en ook niet op kamer. Zelf ben ik 48j 181 81kg en 15*3,5. Vragen...shoot!  
Man 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 29 uit Dendermonde wilt fantasie in vervulling zien gaan
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  

Man 29 uit Dendermonde wilt fantasie in vervulling zien gaan
Gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gast 30 uit dendermonde zoekt eerste ervaring met man
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuk avontuurtje
Bij wie in de buurt (Sint-niklaas, temse, dendermonde) kan oi deze avond langskomen voor ontspanning? Ben een top die iemand zoekt die me kan ontvangen. Veel is mogelijk, en alles is bespreekbaar. Als je wilt experimenteren of nieuwe dingen wil proberen, hoor ik het graag. Discretie is zeer belangrijk, en hoop anoniem te kunnen afspreken. Graag hoor ik een reactie van jou, en wie weet zien we elkaar deze avond  
11 dagen
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder. (Na diverse fijne reacties, ook die van  
12 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
13 dagen
Trikke 50 jaar Antwerpen - Herentals
Vast sexmaatje
Hoop via deze weg een vast sexmaatje te vinden.ik ben gebonden dus wel in alle discretie . Sta voor veel open maar geen extreme dingen . Kan ook niet ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6