Zoeken naar duidelijk

Uw zoekactie voor duidelijk leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Exhibit Gay Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Naakte exibio gay slet gaat wandelen volledig naakt
ik ga om 15u naakt wandelen in Walem ben jij een voyeur of wil je meer kom kijken ik loop volledig naakt en ben een boter gay sletje je mag enkele kijken maar ook me aanraken of u laten pijpen soft BDSM kan met duidelijk afspraken.  

Naakte exibio gay slet gaat wandelen volledig naakt
25 dagen
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
26 dagen
bi top/versa int 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
bi top met versa interesse zoekt date voor straks
titel is duidelijk, véél bespreekbaar. ik verplaats vanaf 12u. wie ontvangt deze geil man.leeftijd niet belangrijk, gewoon niet platvloers zijn.  
  1   2