Zoeken naar een mail

Uw zoekactie voor een mail leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
lieve zachte man
dit is wat ik zoek voor 1 van de komende dagen geen man die het in zen hoofd haalt ( zoals velen ) om mij even te laten pijpen en zich dan zo snel mogelijk leegneukt op me om maar gespoten te hebben en me wegstuurd zodat ik met zin blijf zitten nee ikzoek een lieve zachte man die zen tijd wil nemen en geeft eentje die open staat voor ultieme genot dus geen vluggertjes en gesmos ik ben bottom dus veel kan en mag ik sta open voor veel trio mag ook ben jij de juiste man mail me dan met stats en foto kusjes xxxx  

lieve zachte man
cuckold 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek een dominante Bull
Zoek voor mijn onderdanige gekooide cuckold slet ( mijn man) een dominante bi Bull, goed geschapen zijn is de voorwaarde en zeer dominant. De bedoeling is om de cuckold te vernederen in het bijzijn van mij (wie weet?) Gelieve enkel te reageren met duidelijke foto en foto van het speelgoed. Geen elle lange mail verkeer, dit zou voor zo spoedig mogelijk zijn  

Zoek een dominante Bull
Geile bi 49 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Wie komt me morgen neuken?
Hey , zin morgen ? ( donderdag) om me te komen neuken? Hazelnotedreef Wingene. 49/169/110 bi bot pop geil gehuwd. Evt geblinddoekt kan. Meerdere mag. Voorstellen? Laat maar weten. Deur kier. Kamer boven. Huisnr via mail of sms of Skype als je in de straat bent.  

Wie komt me morgen neuken?
Johan 57 jaar Limburg - Zonhoven
Wil eens facial krijgen
Graag discrete sexmaat. Vind wat fantasie bij date extra opwindend. Verder kennismaken via mail. Eerste date op neutrale plaats. Bij klik en vertrouwen kan ik later af en toe ontvangen. Mail me.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Bart 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Waar stop ik voor een potje koffie
Morgen woensdagmorgen om 8.30 Omgeving Kortrijk, Marke, Wie schenkt er mij een lekker potje koffie. Als je wil mag je de melk van bij mij tappen . Wie ontvang mij Ik kijk tot 8u naar mijn mail  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
Slaaf666 44 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Slaaf zoekt Meester 60+
Slaaf zoekt Meester 60+ Meer info en foto's via mail. Slaaf666  

Slaaf zoekt Meester 60+
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10