Zoeken naar elke 35

Uw zoekactie voor elke 35 leverde 75 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
Tommyke 37 jaar Antwerpen - Aartselaar
Gepijpt worden en eventueel neuken
Welke jonge gast max 35, groter dan 1m75, gewicht max 80kg, wil met mijn dick spelen, aftrekken en zuigen? Eventueel neuken kan, maar moet niet. Mag je zelf kiezen. Foto kan ik later versturen indien interesse. Ik kan niet ontvangen. Ben 38, 1m85, slank sportief gebouwd, mooie dick van 18cm als je hem stijf krijgt. Ff lekker spelen en terug weg  
Bottom 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
voor vanavond
Deze avond ben ik in Kortrijk en kan ik tussen 18u30 en 19u45 bij iemand langskomen. Kernwoorden: sensueel, jij bent top, geen veeldater, niet volzet, intiem geschoren of getrimd, hygiënisch, discreet en hebt bovenal niveau! Je bent van Kortrijk, leeftijd is van minder belang. Ik pijp graag, word graag gelikt maar is geen vereiste en word graag eens safe genomen. Mijn stats zijn 35/179/73, ben intiem geschoren maar heb stoppelbaardje. Ik bied zelf aan wat ik hierboven beschreven zoek. Graag reactie met niveau, dat haal ik er wel. Tot straks?  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete ruk- of pijpdate ?
Is er nog iemand geil in Leuven deze avond? Liefst slank en tussen 20-35 jaar. Ik verwen graag, anoniem kan ook. Ik verwacht niks terug. Laat maar weten.  
Sam 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Nu nog ?
Iemand zin om mij te pijpen ? Kan ook wederzijds. Niet meer of minder. Mijn stats 35 182 normaal gebouwd  

Nu nog ?
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Welke SLANKE kerel tussen 20-35 wil graag soft genieten? Ik ben 62/184/75. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij klik kan eventueel regelmatig. Wederzijds respect. Reageer met je stats en wat je graag zou doen samen.  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
Dude Gent 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  

Fun vandaag
Geil 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Pijpdate
Hallo iedereen. Ik rij nu van Zaventem naar Dilbeek. Kan ik ergens stoppen om je te pijpen? Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, goed voorzien, met een normale lichaamsbouw en intiem geschoren. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben 35/182/82 en kan lekker pijpen tot het einde. Ik kan langskomen, of ergens buiten of in de auto afspreken. Indien interesse, stuur gerust een berichtje met je stats :). Groetjes  
Op zoek 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft date
Hallo iedereen. Ik rij vanavond rond 21 uur van Zaventem naar Dilbeek. Kan ik ergens stoppen om je te pijpen? Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, goed voorzien, met een normale lichaamsbouw en intiem geschoren. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben 35/182/82 en kan lekker pijpen tot het einde. Ik kan langskomen, of ergens buiten of in de auto afspreken. Indien interesse, stuur gerust een berichtje met je stats :). Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8