Zoeken naar enig niveau

Uw zoekactie voor enig niveau leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
voor vanavond
Deze avond ben ik in Kortrijk en kan ik tussen 18u30 en 19u45 bij iemand langskomen. Kernwoorden: sensueel, jij bent top, geen veeldater, niet volzet, intiem geschoren of getrimd, hygiënisch, discreet en hebt bovenal niveau! Je bent van Kortrijk, leeftijd is van minder belang. Ik pijp graag, word graag gelikt maar is geen vereiste en word graag eens safe genomen. Mijn stats zijn 35/179/73, ben intiem geschoren maar heb stoppelbaardje. Ik bied zelf aan wat ik hierboven beschreven zoek. Graag reactie met niveau, dat haal ik er wel. Tot straks?  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
Frederik 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
OP ZOEK NAAR JOU........
Ben jij gay of bi dan zoek ik jou.Ben een deftige bischierige man die een toffe vriendschap en meer wenst op te bouwen.Niet alleen uit zijn op sex maar voor eerst samen leuke dingen doen. Mag jonger of ouder ook overdag in de werkweek kunnen vrijmaken.Iemand met een bepaald niveau en bij voorkeur single zijn zoals mij.Is een eerlijke advertentie!  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , Net als ik op zoek naar een warm avontuur op vaste basis ?Lees zou ik zeggen , ik gay single , geen baard of snor en geen roker , jij idem, niet gehuwd of in relatie...! Ik verwacht een gezellig samen zijn een babbel een glaasje , een etentje, en intimiteit met genot op vaste basis. Voel jij je aangesproken en heb je enig niveau ,reageer dan ....tattoos , piercings geen probleem , drugs komt niet aan bod. Tot horens ? Grts.  
Tenderness 59 jaar Antwerpen - Balen
Tenderness
Ik ben een lieve, tedere, zachte man van niveau op zoek naar een dito man. Ik ben 59 jaar, normaal van lichaamsbouw, onbehaard, sensueel en lief. Ik zoek absoluut geen honderd standjes, ik zoek geen neuken en zo, enkel een fijne soft relatie met iemand die kan ontvangen, want ik kan dat niet. Tegelijkertijd een toffe vriendschap opbouwen zou ideaal zijn. Herken je je hierin, schrijf maar!  
Discrete gast 46 jaar West-Vlaanderen - Damme
Zaterdag datedag hyper discreet evt wekelijks
Sex te kort thuis enelke zaterdag alleen, iemand zin ? Ervaring niet nodig, safe, no fake, netjes, niveau voor idem…hygiëne absoluut nodig en soavrij zijn, durf je ?  

Zaterdag datedag hyper discreet evt wekelijks
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruďneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
  1   2   3   4   5