Zoeken naar even de

Uw zoekactie voor even de leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zwitsal 45 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zal ik je eens lekker leegmelken?
Verzorgde 40’er ontvangt discreet jonge verzorgde kerel met nood aan ontspanning… je legt je relax op bed terwijl ik je pik zachtjes met olie stijf masseer. Daarna melk ik hem rustig verder tot je het niet meer houdt… als je voldaan bent, vertrek je weer of er niets gebeurd is. Gewoon even lekker relaxen en genieten dus!  
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welke 65+ komt binnen
Morgen. M'n Voordeur staat op kier. In gang hoor je de geile film spelen. Je sluipt in alle stilte naar boven en "betrapt" me terwijl ik mezelf verwen. Je gluurt nog even ongemerkt verder zonder dat ik je opmerk. M'n ogen zijn dicht. Stilletjes kom je dichterbij en neemt plots M'n harde lul in je handen... ik verschiet en wil recht komen. Dat hou je tegen. Je blijft me rukken ...  
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Een leuke man aftrekken
k ben Tom, 43j, 1m83, slank. Ik wil graag eens een leuke man aftrekken terwijl hij naar foto's van een mooie, slanke vrouw kijkt. Zin? Stuur dan even een mailtje met wat uitleg over jezelf, je stats en een foto van je lichaam en penis. Voor zo snel mogelijk.  

Een leuke man aftrekken
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Plezier in het bos!
Wie heeft er zin om deze middag wat plezier te beleven in het bos? Man of vrouw om het even. Koppel kan ook. Ik ben man van 43 jaar. Sportief, geschoten en hygiënisch en heel discreet. Op zoek naar een man die me pijpt of een vrouw die net als ik heel geil staat en houdt van spanning, tongkussen en doggy in het bos. Ik weet een perfecte plaats, wie staat geil en wil het ritme van de week doorbreken? Deze middag, leuke middagpauze. Wie o wie hoor ik. 😊  
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Een leuke man aftrekken
Ik ben Tom, 43j, 1m83, slank. Ik wil graag eens een leuke man aftrekken terwijl hij naar foto's van een mooie, slanke vrouw kijkt. Zin? Stuur dan even een mailtje met wat uitleg over jezelf, je stats en een foto van je penis. Voor zo snel mogelijk.  

Een leuke man aftrekken
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
zaad 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie spuit zijn zaad over mij
wie wil zijn zaad over mij spuiten ? je rukt je af en spuit je warm zaad over mij . enkel reacties met foto worden beantwoord , zeg ook even vanwaar je bent  

wie spuit zijn zaad over mij
Biman 47 jaar Antwerpen - Herentals
Pijp of rimbeurt
Waar in Herentals mag ik sebiet even binnenwippen om mij te laten pijpen en rimmen?  
Bert 60 jaar Limburg - Lommel 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een geile man die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan even contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Zaterdagochtend al vanaf 05:00u beschikbaar!!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10