Zoeken naar gast xx

Uw zoekactie voor gast xx leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Rikkie Walschap 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Andere bischierige m gezocht voor softe verkenning
Hey Ik ben een niet onknappe bischierige m 47, 1m90; 90 kg. Welke andere bischierige m wil samen met mij elkaar verkennen en opgeilen en verwennen met de handen? Ben enkel op zoek naar wat brave spanning met een leuke gast, meer niet.  
Daddy's slut 27 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar een toffe oudere man die verwend wil worden
Goeie avond. Ik ben voor morgen in de voormiddag of vroege namiddag opzoek naar een toffe maar vooral klassevolle oudere man die graag uit de kleren gaat. De bedoeling is dat ik jou bij mij binnen laat en dat we samen wat babbelen in de zetel. Eenmaal de sfeer goed zit, haal jij je staaf uit de broek en begin je er spontaan mee te spelen. Ik word zo geil als iets van jou bezig te zien en help je vervolgens met men handen en mondje. Mannen die kicken op een jonge gast in sexy lingerie, nylons en high heels mogen ook sturen! Ik heb namelijk heel veel liggen dat ik met plezier voor je wil aandoen zodat ik een echt sletje lijk. Graag een reactie met foto van wat ik mag verwachten. Bij intresse stuur ik je een mailtje terug met foto en kan ook in lingerie en high heels en kunnen we afspreken. Ps, mannen die vanavond al eens willen kennismaken en een cardate bij mij de buurt willen doen mogen ook sturen (ik vanavond niet ontvangen vandaar de cardate dus) xxx  

Op zoek naar een toffe oudere man die verwend wil worden
gisteren
gast 44 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke 0499168483
gast
gast 44j 176 77k 18cm zoek jonge gast van 18 tot 35j mag vreemdeling zijn ook of trio wil geile sexs hoe geiler hoe lever  
gisteren
Bigast 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi gast wil deepthroaten
Hey, Ben bi kerel in Leuven en wil nog eens een gast deepthroat pijpen. Geen gedoe en niet teveel praten , ik kan ontvangen in Leuven . Jij bent onder 45 jaar en slank of gespierd , ik ben ook verzorgd en discreet , 1m85. Oudere mannen krijgen geen mannen reply . Ik doe geen blind date .  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
gisteren
Anon 40 jaar Antwerpen - Schoten
Want to suck and taste dick
Wie met stevige lading mag ik leegzuigen nu? Bi gast 40/177/85 lekkere pijpmond. Kan enkel verplaatsen  
gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek date met jonge man. student of jonge gast (max. 30j)
zoek een date voor DEZE NAMIDDAG met een jonge gast / student die wat verstrooiing wil. ik kan verplaatsen nr jou. of ik kan ontvangen (in alle rust en privacy). ofwel softdate of jou neuken. ik ben TOP. geen fotojagers ajb. <<< voor deze namiddag !>>>  
gisteren
Tom 50 jaar Antwerpen - Kontich
jonge zuiger geocht
ik ben een sportieve vijftiger en zoek een jonge gast tussen de 20 en de 30 die met zijn jong mondje mijn piemel wil leegzuigen. Omgeving kontich en omgeving.  
gisteren
Maxim 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
2 bi vrienden zoeken extra spuiter
Morgen om 12 u ontvangen wij een jonge slanke bi gast, max 35 j ' om mee mijn bi vriend zijn face te komen volspuiten. Super discreet en no fake Scenario. Wij zijn aan het spelen, je komt binnen, doet je kleren uit en komt met ons meespelen tot wij samen mijn vriendje zijn face volspuiten. Omg Gent Zuid. Hij 29 1m79 66 Ikzelf 48 1m87 82 kg. Graag je stats aub.  
gisteren
Bicurious 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Hetero met nieuwsgierig kantje
Ik zoek gewoon een leuke gast (max 37j) of koppel MV voor fun en eventueel voor vaker. Niks te serieus. Veel kan en niks moet, go with the flow zolang het maar voor iedereen leuk blijft ;) Discretie, geen SOA's en respect gevraagd en uiteraard ook gegeven. Liefst uit de buurt ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10