Zoeken naar geen ervaring

Uw zoekactie voor geen ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fred 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zin om te zuigen
Gewoon eens zin om harde paal te zuigen. Zelf ontdekkende bikerel, beetje ervaring en zin in meer! Wie heeft lekkere paal en zoekt warm mondje?  
Sher 35 jaar Antwerpen - Kapellen
Ik zoek oudere man kan ontvangen
Hallo ik ben jonge man zwarthaar en bruine ogen ik ben heel zacht en ik heb nog geen ervaring ik zoek een oudere top man die kan mij ontvangen. Ik heb zin naar jou komen als je ook interesse heb laat mij snel weten. Let op enkel reageren als je oudere man en kan mij ontvangen anders geen antwoord.  

Ik zoek oudere man kan ontvangen
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60 date
ik zeer onbehaard en passief wil graag eens gapijpt worden door een opa die ervaring heeft in pijpen en graag zaad slikt ook zijn er hier geile oudere die dat willen  

zoek geile pijp senior+60 date
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
gisteren
Wie ervaring met 39 jaar Antwerpen - Wommelgem
Wie ervaring met volgende persoon?
Ik krijg regelmatig bericht van ene: "Mike" uit Wommelgem, gebruikt volgend mailadress: massage4friends2030 Iemand ervaring met af te spreken met deze persoon?  
Freddy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Wie wil dit ook
Hey ik ben een 59 jarige gehuwde man. In mijn jonge jaren heb ik eens sex gehad met een man (tongen, elkaar strelen, pijpen, ......... Meer en meer zit ik daar aan te denken en zou dit nog eens of meerdere malen willen ervaren. Ik kan niet ontvangen maar moest jij dit kunnen zou leuk zijn. Wie ziet dit ook eens zitten of denkt daar ook aan om te flirten met een man. Ik hoop dat er iemand is om kennis mee te maken en een leuke ervaring te hebben.  
Ere 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Morgen in Lievegem
Waar mag ik eens stoppen?ik ben morgen in de buurt van lieveheersbeestje, ikzelf heb weinig ervaring.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zoek een oudere man liefst 65+ die ook nog niet veel of geen ervaring heeft met mannen en die ook een vaste sex vriend wil. Ik heb een hoog libido en wil dus regelmatig afspreken om lekker te sexen. Ik wil graag geneukt worden. Jou pijpen en tongkussen. Met dildo spelen. Betast en bekeken worden. Of in de tuin sexen als het goed weer is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen met mij. En misschien wordt ik jou vast sletje waar je alles mee kan doen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10