Zoeken naar geil deze middag

Uw zoekactie voor geil deze middag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Bart 42 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Lekker geil en naakt, iemand zin in WhatsApp?
Lekker geil en naakt, iemand zin in WhatsApp? En wie weet....  
Mmmm lekkergeil 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek senior met echte dikke lul
Als je een echte dikke lul(dikker dan 5cm) hebt en ouder dan 50j reageer dan maar snel met een woordje uitleg over jezelf en eventueel foto van je lekkere geile dikke pik,ik lik,streel,ruk en pijp je klaar en dit mag meerdere keren zijn. Kom voor mij staan en duw je dikke lul in mijn mond en geniet van mijn gepijp tot je al je sperma en mijn gezicht spuit.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
2 zoekt 3 (of meer)
Hey! Wij zijn een gelegenheidskoppel die op zoek gaan naar een extra (versa)bottom om geile momenten te beleven. Onze stats : 41-182-89-bi top-intiem behaard en 40-175-72-gay bottom-glad geschoren. Jij bent max onze leeftijd en bent slank aangelegd. Je voelt je goed om samen met de vaste bot minstens anderhalf uur onder handen genomen worden door de top. Je pijpt en rimt graag, bent neukbaar (indien 1 van deze 3 zaken al niet kunnen hebben we geen interesse), wil oksels likken en indien je wenst kan je de bot ook neuken. Eerst 1 op 1 met de top ter kennismaking kan zeker voor gezorgd worden. Wij vragen en verwachten een goede hygiëne, de nodige discretie en vooral een geil ventje. :-) Tot binnenkort?  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje die je laat genieten van een goede pijpbeurt voordat je mijn kontje neukt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Toffe man 51 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Ben geil
Hoi, Ik ben een niet-lelijke sportieve man, 1m78 en 75kg. Ik laat graag met me spelen. Iemand in de buurt om mij te ontvangen deze voormiddag? Rukken pijpen ballen zuigen lul melken rimmen vingeren. Het kan allemaal maar niet alles moet natuurlijk. Geen fake. En mijn lekstok is 17x4,5cm.  
Groot 53 jaar Antwerpen - Boechout
Welke jonge man bewerkt mij?
Geil wakker geworden wie rukt mijn pik af? In jou geblindeerde wagen? Spuit goed. Reactie met je volledige stats aub Slank verzorgd en discreet.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
500% bi top slank blond 50j pik 16.5 zeer proper,wat doe ik graag is Rukken pijpen ballen zuigen lul melken neuk ook met condoom ik kan ontvangen  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Lucas 47 jaar Antwerpen - Puurs
Zoek nu nog een geile date
Ben bi versa en op zoek naar een geil date met een jonge gast zuigen en neuken kan laat jullie snel horen grt  

Zoek nu nog een geile date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10