Zoeken naar haar gebruiken

Uw zoekactie voor haar gebruiken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Waar kan ik langskomen
Om je te gebruiken. Jij zit naakt geblinddoekt klaar. Deur om een kier. Ik kom binnen kleed me uit en duwt mijn pik in je mondje. Daarna neuk ik je en spuit ik in je kontje of mondje. Mij rimmen mag ook Laat maar weten waar en wanneer.  
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Master4boys 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
Bi gast 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Goed lezen ;)
Heb me al goed leeggespoten maar sta nog supperheil welke top heeft er zin om dit kontje te gebruiken Woon niet alleen heb auto Alleen serieuze reacties aub  

Goed lezen ;)
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btmslet laat zich goed gebruiken
Ontva tops die weten hoe ze moeten vullen ik ontvang nu vanavond of deze nacht. Goed afvullen en weer weg 52 gbbs 75 m80  

Btmslet laat zich goed gebruiken
Bottemslet 43 jaar Vlaams-Brabant - Bever
Wie houdt ervan om een slet te gebruiken voor zijn genot
Wie komt me overmeesteren en doet met mij wat hij graag wil doen? Stuur reactie met waar je op kickt en graag wil komen doen met mij?  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10