Zoeken naar happy

Uw zoekactie voor happy leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage
Wie heeft er zin om morgen in de voormiddag langs te komen om mij een gratis erotiche massage te geven en zeker mijn kontje niet vergeten, met happy end.  
Paul 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben 54 177 87 15 x 5 en ik wil nu nog een een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt en of een massage met happy ending krijgen bij mij thuis ik kan discreet ontvangen als je wil mag je een foto van gezicht mee sturen dan krijg je er 1 van terug belooft ik ben geen foto jager misschien tot straks Grtjs xxxx  
Genieter 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Massage
Hey, ben via deze weg op zoek naar een man die mij een massage met happy end kan geve. Ben hetero in relatie, maar zo soms fantaseer ik hoe het zou zijn om door een man sexueel aangeraakt te worden. Ben 34j weeg 90kg zn ben 1m86 groot. Liefst iemand rond mijn leeftijd aub.  
Verwenner 42 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Geile penis massage
Welke man staat open voor een geile penis massage met happy ending, veel is bespreekbaar.  

Geile penis massage
Baboo 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Massage met happy end
Zin om vnvd te ontspannen met een spannende massage met dat ietsje meer ( recent gestart met een opleiding) . Ben je verzorg en sportief gebouwd ? Respect en discretie geboden , ik kom met mijn tafel en olie jullie richting uit Sportieve verzorgde veertiger . Enkel happy end verder word er niet gegaan . Graag dan ook respecteren .  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag
Ik zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen likken strelen zuigen en pijpen met happy end. Mag wederzijds. Flor ontvangt in Blankenberge alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen is must. Ik ben 65/180/78. 18*5. Bij interesse en je hebt groot speelgoed reageer dan snel met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie. Is voor deze namiddag.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Massage
Hallo, ik ben op zoek naar een uurtje ontspanning. Graag had ik een heerlijke massage gehad met een happy ending. Alles met de nodige discretie en hygiene. Ik kan niet ontvangen. Het kan ook later deze week.  

Massage
Peterke 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sporter zoekt happy end massage of edging
Wie kan nu ontvangen en geeft me goede massage met happy end of met leuke edge speeltjes (penisvibrator, fleshlight,...)? Zoek iemand met inhoud die een slanke knappe jongen nu wil verwennen regio gent.  

Sporter zoekt happy end massage of edging
12 dagen
Levensgenieter 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand die ontvangt voor geil ontspannende namiddag/avond?
Hoi mannen,welke toffe man kan een massage met happy end wel appreciëren? Ik ben prille dertiger die ervan houd om zowel mannen als vrouwen te verwennen door strelingen,teasen,massage,... Leeftijd is niet echt belangrijk,wel een normale lichaamsbouw en open minted! Ik verplaats tot max 50 km's. Heb je vragen of voorstellen...shoot... Wel steeds STATS en REGIO vermelden aub... wie weet tot straks! Grts  
  1   2   3   4