Zoeken naar heerlijk met

Uw zoekactie voor heerlijk met leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijke sex
Ben je ook op zoek naar heerlijke momenten met iemand die respectvol,hygiënisch en discreet is. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto en ben op zoek naar heerlijk genot. Hopelijk tot snel  

Heerlijke sex
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
Steven 48 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
Mat 41 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zaad voor nu...
wie kan nu ontvangen in de voormiddag om elkaar lekker te pijpen. Niet meer en niet minder. Graag iemand uit de omgeving. Iemand met lekkere pik. Graag reactie. Zelf heerlijk speelgoed die mag verwent worden...wie kan ontvangen. Wie heeft een harde pik die mijn mondje wil vullen ?  
Mich 62 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Iemand voor regelmatig
Lekker met elkaar soft te spelen . Voelen, strelen, trekken en heerlijk langzaam pijpen. Je bent zeker slank en max 180, anders geen klik. Je bent zoals ik heel onervaren, hyg en discreet. Liefst ook gebonden. Ik reageer niet op allesdaters, geen interesse daarvoor. Ik ben 63 168 73 12/3,5 lekker cut. Reageer met je stats en fotootje en we spreken verder af. Ik kan regelm ontvangen, jij ook ? Bij interesse hoor ik het wel.  

Iemand voor regelmatig
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deze middag m'n seniorenslaaf oppikken
Die me dan heerlijk zal rukken en zuigen terwijl we in Brugge rondrijden.  
Joris 64 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Heb zin in sperma en zoek mooi geschapen en geschoren man om leeg te pijpen en te slikken... heerlijk en ben alvast naakt voor jullie. Ben slank weinig behaard intiem geschoren en zeer verzorgd....u ook ?  
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10