Zoeken naar heterorelatie

Uw zoekactie voor heterorelatie leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bukkake zaadslet
Voor een duo of meerdere mannen samen die me vastbinden en me helemaal in gezicht en mondje mogen volspuiten. Ik kan hiervoor verplaatsen. Ben zelf een sportieve verzorgde goeduitziende bi gebonden in een hetero relatie dus het moet wel discreet gebeuren.  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
pieter 51 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Man in relatie zoekt man voor erotische momenten
zoek iemand net als ik in heterorelatie voor erotische momenten. Discretie verzekerd. Ik ben verzorgd en hou van stille waters. Grts  
jef 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren man zoekt eerste keer
32-170-95-17 geen ervaring, zoek eerste keer een date met een man, ben hetero relatie discreet must! hygiene en niet roker ! kan verplaatsen rondom laakdal,  
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
32 zoekt ervaren man
Hi ben jens 32 uit eindhout ben 1.70cm lang en weegt 95 kg / 17 cm. Ben hier omdat ik nieuwsgierig ben naar seks met een man, zit in hetero relatie maar men libido is hoger dan men vriendin aan kan, Ik zoek vooral iemand die ervaring heeft en weet wat hij wilt en hoe hij dit aanpakt een onervaren persoon ! :) ik kan niet ontvangen wel verplaatsen vooral snachts of soms door de dag vooral weekend dan. Sta open om alles te zien en te proberen uiteraard ! Ben jij de juiste persoon? Ohja zoek een vaste persoon wil niet veel date date ook alleen met de juiste klik en als die er tijdens de date ook is zal jij de vaste persoon snel zijn! Mvg  
Edging 34 jaar Antwerpen - Brecht
Zoek enkele mannen die erotische massage willen ontdekken!
Hoi mannen,ik ben opzoek naar open minted mannen die zich open stellen om op een heel rustige en open manier te kunnen genieten van lichamelijke strelingen,massage met erotische toets! Ik verplaats in de provincie Antwerpen. Ook mannen in hetero relatie die eens willen ervaren hoe het voelt door een andere man gestreeld/verwend mogen reageren. Let wel enkel soft erotisch...dus geen penetratie!  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is...tot 11u !!!
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een lekkere frisse lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag tot het einde.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Mijn vrouw is een paar uurtjes weg en kan me verplaatsen.Cardate kan ook eventueel.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Wie heeft er zin in,eerst is eerst!!!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is...tot 11u !!!
10 dagen
Tim 32 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Verwennen
Goeiemorgen. Is er iemand die mij deze voormiddag een lekkere pijpbeurt wil geven? Ikzelf blijf passief. Ik kan ontvangen en verplaatsen. (Dentegem, waregem, zulte,kruishoutem...) ben een man van 32 in een hetero relatie dus alles discreet. Tot zo  
11 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
  1   2   3   4   5