Zoeken naar ik sta voor veel open

Uw zoekactie voor ik sta voor veel open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile pijper 63 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Geile pijper
Wie wil zich graag laten pijpen tot je spuit in mijn mond? Veel meer kan ook, ik sta voor veel open. Ik kan me makkelijk verplaatsen en kan ook ontvangen. 63/178/89/13, verzorgde behaarde geile bottom.  
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor straks een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die straks vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
koffie tijd ,verse room gevraagd van 9 tot 12 uur
ontvang vrij in Wichelen ,sta voor veel open ,pijpen ,slikken ,geneukt worden ,plas ,poppers eventueel in lingerie ,graag -85kg ,weinig behaard en goed geschapen ,trav of cross ook welkom ,meerdere mag zeker ,reactie met stats en foto is antwoord ,klaarkomen waar je wilt ,biversa,58-172-70-16-getrimd  

koffie tijd ,verse room gevraagd van 9 tot 12 uur
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of....
David 31 jaar Antwerpen - Schoten
Wie komt mij nog vullen?jong en gewillig zonder grenzen!
Wie heeft er nog zin om langs te komen? Ben 32 en kan nog deftig ontvangen. Ik sta voor alles open!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Wie verwent mijn kontje?
Wim 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Wie zij in geile bttm?
Ik ontv ( of soms verpl ) en sta voor veel open. Ik pijp je nat en diep, ook facefuck als je dat wilt en hen een strak kontje…. Dol op zaad. Wie is geil en heeft zin?  
Geile tiener 23 jaar Antwerpen - Lier
Wie heeft zin
Hallo wie heeft zin om een me te neuken of gepijpt te worden ik sta voor alles open zoek iemand die me hard kan aanpakken is voor nu of heel dit weekend laat maar horen ik ontvang in lier  
Jurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding tot neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10