Zoeken naar ikke hallo

Uw zoekactie voor ikke hallo leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 47 jaar Antwerpen - Dessel
Rapedate fantasie Graspop GMM
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben binnenkort 4 dagen op Graspop. Wie lokt me mee en verkracht me. Mag door meerderen… Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 82kg.  

Rapedate fantasie Graspop GMM
11 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
12 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
12 dagen
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke bischierige man heeft zin en loopt geil?
Zou graag afspreken met een bischierige man die geil loopt en is om zich naakt te laten bekijken, zijn pik en ballen te laten keuren en bespelen,... dat maakt me geil en dan mag je mij laten spuiten. Maakt niet uit of of je klein geschapen bent, geen erectie meer hebt, vlug klaarkomt,... als ik maar met je kan spelen en lekker geil wordt. Ook tv, cd, sissy is welkom. Een pluspunt is dat je onderdanig bent en onervaren.  
Ikke 50 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zk botm
Welke botm wil sexcontact,en komt op me lul rijden,me afzuigen,slikken?kan ontvangen in de dag in de week,ik m72,90kg 19cm ,geen gezoen ,just sex,foto voorang,streek diksmuide  

Zk botm
12 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
13 dagen
Ikke 46 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Wie zin?
Hey, is er een top die kan ontvangen en zin heeft om me vanavond te neuken? Ik kan enkel verplaatsen. Graag rond 21u. Eventueel kan car, buiten of op kamer ook. Geen eindeloos gemail aub. Als je interesse hebt bellen we even en zien dan wel of er kan worden afgesproken.  
14 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
15 dagen
Jan 55 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Voor vanavond
leuke sportieve discrete man met zin gezocht. Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt. Ikke 1.78,78 en degelijk geschapen... Versatile, bij goede klik kan veel. Alzo slanke mannen aan zet !!!  
15 dagen
Ikke 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Soft date
Wie ontvangt of car date deze 60 jarige man om samen te rukken en lekker te tongzoenen  
  1   2   3   4   5