Zoeken naar interesse een door mij

Uw zoekactie voor interesse een door mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u30) vandaag vanaf 07u30 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Glenn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Lekkere lul gezocht op te pijpen
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
voor vandaag
ben een m33 ik huur vandaag een kamertje in hasselt, wie heeft interesse om samen te genieten. contacteer me voor info  
Nils 34 jaar Antwerpen - Herentals
Wie komt men gerief controleren
Hallo, ik ben aant werken in de bouw , sta alleen op de werf ! Ik zoek iemand die zich uitgeeft als controle op de uitgevoerde werken. Nu zit het zo dat door een paar kleine foutjes je genoodzaakt bent een rapport op te stellen maar we kunnen het anders oplossen want je ziet een lul wel zitten en begint me dus te pijpen waar na de lekkere seks hebben en het rapport in de vuilbak kan. Iemand interesse ik hoor het wel. Niet te veel gemail a.u.b. stuur me terug met wat jij in gedachte hebt hoe het verloopt en welk uur je er kan zijn. Foto is pluspunt en krijgt zeker reactie  
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik pijpen regio Brugge
39M 190 85kg Op zoek naar pijpdate regio Brugge. Enkel voor hygiënische mannen die intiem geschoren zijn. Je kan ontvangen of outdoor/car. Belangrijk: jij blijft passief. Graag reactie met je volledige stats indien interesse. Reactie met foto van speelgoed krijgt voorrang.  
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
gezocht een mooie pik om leeg te zuigen
Bert hier, als u zin heeft even lekker in mijn pijpmondje te spuiten of mijn kontje hard wilt doorboren of misschien mij dwingen tot door u gewenste handelingen, laat u het mij dan weten, dan maken wij snel een afspraak. maar ... Ik kan helaas NIET ontvangen, wel verplaatsen. Interesse vermeld u dan ook even uw stats. Mijn stats zijn: 1m89, 97kg, 14,5 x 4,5cm, licht onderdanig.  

gezocht een mooie pik om leeg te zuigen
Bi32 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Daddy of cd’tje gezocht
Ik 32/177/90/16 en zoek een lekker daddy die me eens lekker gebruikt als zijn speeltje of een cd’tje die ik mag gebruiken date in de week welke dag maakt niet echt uit na 17u in kamer van Max 75€ kosten delen we Kamer in Diest interesse mail me  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10