Zoeken naar jarige

Uw zoekactie voor jarige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ken 36 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
bi top zoekt bottem
hey ik ben een 36 jarige top opzoek naar een verwijfde gewillig onderdanige bottem. leeftijd maakt niet uit al heb ik wel graag ouder. mijn stads 176/73/ 18 5 intieł getrimd. ik kam me enkel verplaatsen  
Bot 19 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Top gezocht
Hey 19 jarige bot kan deze middag ontv liefst niet teveel blabla. Ben 1.80m 85kg en foto volgt na je reactie Tot snel  
Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste play partner
Goedemorgen Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt.  

Vaste play partner
Mathias 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt
Hoi ik ben Mathias een 20 jarige student op kot in Antwerpen. Ik zoek vanavond nog een leuke date.  

Student zoekt
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student die graag experimenteert
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester of oudere man eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!Mijn stats zijn 1m83,geschoren, 70kg en 17 x 5 cm. Ik kan niet ontvangen en enkel afspreken in de week! Groetjes!  
nieuwsgierig 32 jaar Antwerpen - Geel
plezier
Geil plezier gezocht: rukken, porno kijken, rollenspel,... Ik ben een 31-jarige man, 1m90 groot en weeg 85kg. Ik heb al langer de fantasie om eens met mannen te experimenteren en wil dat nu graag doen. Ik ben op zoek naar een geduldige man die zin heeft om me hier in te begeleiden (dominante mannen zijn zeker welkom).  
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Welke pik ontladen na het weekend?
Ik zoek een pik die lekker wil ontladen na het weekend. Ik ga graag op de knieën voor jou of ik pijp je lekker terwijl je achterover ligt en geniet. Een warme pijp en likbeurt van je penis, eikel en ballen als ze geschoren zijn. Snel en krachtig ontladen als je dat wil. Als je lekker geil bent kan je zeker overnemen en me dan intenser, dieper en harder mondneuken. Graag zelf dat je toont hoe geil je bent. Of geen haastwerk maar een wat tragere uitgebreide en diepe pijpbeurt zoals jij het wil en aangeeft en op jouw tempo. Je mag dus zeker overbrengen wat jij wilt en hoe je het graag hebt.Ik ben een 53 jarige bi-man, slank, verzorgd en zeer hygiënisch Ik vraag ook dat je verzorgd en hygienisch bent. Ik verplaats mij maar ontvang niet.  
Ben 34 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Discreet bi bott kan ontvangen
Heyhey! Ik ben een 34 jarige discrete en beginnen de bi bott (1m88,80kg). Bij deze ben ik op zoek naar een eveneens zeer discrete bi (top) die mij verder wil inwijden ( rollen, neuken). Ik kan deze week, overdag vrij vlot ontvangen... Graag reactie met stats, wat je graag doet, kicks en pic :-). Grtz, Ben  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man,single,op zoek naar een rijpere man,om heerlijk langdurig en die oraal te verwennen.Ik ben single,en kan heel makkelijk ontvangen.Dit na 19u00.Ik ben hygiënisch een discreet,en verwacht dit ook.Mannen tot 56-70 jaar zeer welkom,daar dit me enorm opwind.Fakers mogen zich de moeite besparen,en ik zoek ook voor VANDAAG.Reacties met foto van verwentool krijgen voorrang,maar is geen must.  

Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10