Zoeken naar jonge vandaag

Uw zoekactie voor jonge vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Silver fox 55 jaar Limburg - Paal
Twink
Silver fox,55-180-85-17×6 zoekt jonge twink. Veel kan. Voor lekkere sex.  
gisteren
Suckgo 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Suck & go
Jonge suck&go geboden, discreet en langzaam genieten. Stuur bericht met stats en wensen  
Jonge gasr 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Meester voor jong
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die uit een heterorelatie komt en die nu wil genieten van de vrijheid. Ik ben slank en weinig behaard, intiem geschoren. Stats zijn 178/63/14  Ik ben graag onderdanig en wil daarom op zoek naar een meester om mij te helpen met het ontdekken van mijn onderdanig kantje. Ik sta open voor veel, van BDSM tot lingerie aandoen, samen naar sexclubs,... wil alles proberen (geen extreme pijn of scat toestanden). Ik ben van Boortmeerbeek dus liefst een meester uit de buurt. Kan afspreken vanaf midden Juni ongeveer. Meer info in privé.  

Meester voor jong
gisteren
Zaadslet 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
XXL palen gezocht om te zuigen en neuken op hotel
Zijn er liefst nog geile grote palen die me komen volspuiten op hotel, trio kan , slik alles . Voor nu int stad . Stuur me. Ben jonge lekkere twink met vrouwelijk kontje, sexy lingerie mg je altijd meebrengen. Wie komt?  
Nemesis 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Hey, Ben jonge gast van 27j. Als je wil kom ik langs en mag je me keeldiep facefucken. Ik hou van sloppy bj en deepthroat. Ik slik flink AL jou sapjes. Tot sebiet.  
gast 44 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk 0499168483
gast
gast 44j 176 77k 18cm zoek jonge gast van 18 tot 35j mag vreemdeling zijn ook of trio wil geile sexs hoe geiler hoe liever  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallokes, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar 1malig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
hallo 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar 181cm 72kg 18cm
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar 181cm 72kg 18cm
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek sportmannen & jongemannen voor massage en ontspanning
slanke manen of jongens die zin geeft in wat ontspanning ( massage ) fun met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar u bent ook , discreet en verzorgd is + punt  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10