Zoeken naar kan ons

Uw zoekactie voor kan ons leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jan 81 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
wat spelen en zuigen
ikwil deze avond eens lekker lang zacht ge zuigt worden kan ontvangen tot straks  
zuigme 20 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt?
wie tot 40j ontvangt in Hasselt zodat ik kan langskomen om me goed te laten leegzuigen. zelf slank met 17cm kale pik en volle ballen.  

wie ontvangt?
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
29j bi 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Sportief zoekt
Licht gespierd, 29j, 1m80, kort getrimd baardje zoekt iemand voor wat plezier. Ik ben zelf versa, maar ik kan bottom of top zijn als je wilt. Jouw leeftijd, uiterlijk, lengte penis boeit me minder. Hygiëne en niveau is wel belangrijk. Ik kan enkel in en rond Turnhout verplaatsen. Als je iets specifieks ofzo wilt doen mag je dat altijd voorstellen, ik ben open minded.  
Hey 23 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geile bot zoekt top voor regelmaat
Hey geile bot met lekker tietjes zoekt een vaste fuckbuddy liefst voor regelmaat. Zoek iemand die vriendelijk, respectvol en hygiënisch is maar tegelijk ook dominant kan zijn.Ik kan verplaatsen. Graag iemand die echt wilt afspreken. Graag foto meesturen!  
Boy/footfetish 29 jaar Antwerpen - Deurne
Boy with a footfetish / ontvang in Deurne Zuid
Hey 29 1,78 62 17 cut. Into footfun soft massage versa top. Aub niet ouder dan 46jaar. Tussen 18 & 46jaar. Ik ontvang. Bij het sturen gelieve stats te melden face pic kan zeker op reply.jonge mannevoeten winden mij enorm op vandaar de fetish. Heb je interesse laat maar horen grtjes  
Student 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student nu (18u) opzoek naar soft fun
Hi Geile student nu opzoek naar soft fun in Leuven/Heverlee Ik kan ontvangen. 24j 180 69 18cm behaard Tot zodadelijk ;)  
Joe 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Masseur gezocht
Ik ben een jonge slanke man van 28. Ik zoek een man om me naakt te masseren en tijdens te massage me probeert rustig te neuken. Kan helaas niet ontvagen en liefst tijdens de werk uren. Groetjes  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
etienne 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie heeft nu zin in softsex
Wie heeft nu zin in softsex? Lekker samen naakt stoeien in bed. Tongen, strelen, pijpen, gepijpt worden... Ik kan ontvangen. Centrum Aalst Ik ben 55. 182cm. 18cm. 95 kg. Graag reageren met foto. Ik zie graag vooraf wie ik binnen laat.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10