Zoeken naar keur*

Uw zoekactie voor keur* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Bi bottem 34 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Bitop
bottem zoekt vaste bi top, bij voorkeur in heterorelatie die zich wil laten gaan op en in mijn kontje. Ikzelf 185, 84 kg en gewillig. Eerst alles safe, na tijdje en soa-test kun je spuiten waar je wil. Reactie met foto  

Bitop
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi man.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik zoek bij deze naar een eveneens lieve zachte rustige tedere man met weinig of geen lichaams beharing voorkeur gay maar bi cd travje mogen ook gerust reageren.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben niet type rap rap gedoe en ook geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden en laat me niet neuken en ook niet klaarkomen in mijn mond of aangezicht.Ik zou kunnen afspreken deze avond morgen zaterdag zowel overdag als avond en zondag in de voormiddag.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Bottom 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
safe
Zoek betrouwbaar, geen faker of veeldater, 40 tot 60 jaar. Niveau, respect, hygiëne, safe, fantasierijk, voor leuke avonden. Voorkeur voor hetero, die een extra dimensie zoekt, net als ik. Niets moet.  

safe
lieve jongen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Lieve zachte opa gezocht
Dag lieve opa's, Ik ben op zoek naar iemand die mij graag zachtjes wil strelen en aftrekken, misschien meer... datum en uur valt nog te bespreken. waar? liefst bij jou thuis discreet en hygiënisch. Tenzij je een leuk afgelegen plekje weet buiten. Bij voorkeur ben je ouder (60+), uiterlijk is niet zo belangrijk, hygiëne vind ik dan wel aangenaam. Zelf ben ik wat aan de mollige kant en lichtbehaard. meer details kan je gerust krijgen na een mail. een leuke foto van jou is zeker een plus. laat zeker iets weten, misschien kunnen we snel van elkaar genieten! geile groetjes, Ben  
Ronn 63 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Zoek keurder/masseur
Wie komt mij eens uitkleden keuren betasten masseren? Ik doe niks, niet pijpen of tongen. Assplay met vingertje of vibrator mag wel. Oostduinkerke bad  

Zoek keurder/masseur
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10