Zoeken naar kleine

Uw zoekactie voor kleine leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 35 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Klein geschapen
Zijn hier nog mannen met kleine penis die willen afspreken? Veel kan!  
Neukteef/bottom 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef=bottom zoekt een top om mij te neuken
Ik nen een jonguitziende zestiger en ben op zoek naar een top om mij te komen neuken. Ik ben een echte teef en verwijfd. Ik hou ook van iongzoenen en pijpen. Ik hrb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lj haam. Ik woon alkeen en kan alke dagen ook fit weekend ont sagen. Ik ben verwijfc  
Nils 34 jaar Antwerpen - Herentals
Wie komt men gerief controleren
Hallo, ik ben aant werken in de bouw , sta alleen op de werf ! Ik zoek iemand die zich uitgeeft als controle op de uitgevoerde werken. Nu zit het zo dat door een paar kleine foutjes je genoodzaakt bent een rapport op te stellen maar we kunnen het anders oplossen want je ziet een lul wel zitten en begint me dus te pijpen waar na de lekkere seks hebben en het rapport in de vuilbak kan. Iemand interesse ik hoor het wel. Niet te veel gemail a.u.b. stuur me terug met wat jij in gedachte hebt hoe het verloopt en welk uur je er kan zijn. Foto is pluspunt en krijgt zeker reactie  
Bas 31 jaar Antwerpen - Herentals
Jong zoekt ouder (70+)
Ik ben op zoek naar oudere (70+) mollige/gezette mannen met een kleine pik voor een eerste ervaring. Zelf ben ik normaal / sportief gebouwd en bottom ingesteld. Wie biedt er zijn pik aan om op te oefenen. Bij een juiste click kan er veel.  
Jens 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vaste top gezocht
Hey Ik ben een jonge, kleine beginnende bisexueel (163cm/65kg), sportief gebouwd. Ik ben op zoek naar een vaste top om nu en dan van zijn noden te verlossen op alle mogelijke manieren. Ben 100% btm en zeer onderdanig. Niet snel afgeschrikt. Graag uit de regio. Laat me weten wat je graag zou willen dat ik doe. ENKEL reactie met foto (mag anoniem). Kus.  
Neukteef/prosti 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/prostituee ontvangt dominante tops
Ok ben een jonguitziende zestigeren afferi gt als neukteef=prostituee. I'm dit door mijn helaas overleden pooier. Ik zoek dus mannen die ik thuis ontvang want ik woon alleen om mij als neukteef/prostituee te komen grondig en diep te neuken tongzoenen, pijpen. Ik heb kleine tieten en een. Ietwat vrouwelijk lichaam. Dit alkes is volledig gratis ook een kandidaat pooier voor mij kan mij tot ijn hoer maken.  
Yves 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Huisbaas zoekt gay huurder voor studio
zoek leuke gay huurder voor kleine studio in Gent , wordt verhuurd met domicilie ... op jaarbasis. Sint Lievenlaan.  
10 dagen
Jens 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vaste top gezocht
Hey Ik ben een jonge, kleine beginnende bisexueel (163cm/65kg), sportief gebouwd. Ik ben op zoek naar een vaste top om nu en dan van zijn noden te verlossen op alle mogelijke manieren. Ben 100% btm en zeer onderdanig. Niet vies van het perverse. Graag uit de regio. Laat me weten wat je graag zou willen dat ik doe. Liefst reactie met foto (mag anoniem). Kus.  
10 dagen
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook geen te grote ? We kunnen samen naakt soft spelen. Geen geneukt.  
11 dagen
Bukakke 36 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Kleine bukkake...
Hallo, Graag had ik eens kamer gehuurd waar dkverse mannen op de afspraak zijn.... Doel fun ... en 1 iemand zit op zijn knieen en we komen er allemaal op klaar ... Wie heeft ook deze fantasie?  
  1   2   3   4   5   6