Zoeken naar kont

Uw zoekactie voor kont leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
Aron 32 jaar West-Vlaanderen - Damme
Neuken
Wie ligt met zijn gespoelde kont klaar om te neuken in een darkroom en is geblindoekt je legt condoom klaar en ik stoot lekker hard,ik kom klaar op je gezicht je likt mijn eikel schoon en ik vertrek weer straks rond 15.00 stuur je adres door grtz  
Jamal 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Hey ik kom antwerpen
Hey ik kom morgen antwerpen welke lieve man naar mij ontvangen safe seks met condoom elkaar spelen lichaam en ik kan heel gied massage geven en ik heb mooi lul en kont en kaal lichaam en geen haar op mijn lichaam wie kan mij ontvangen aub ik ben proper en gezond ik ook hetzlefde zo mensen contact snel me Eerste email dan mijn number krijgen als je wilt  

Hey ik kom antwerpen
Spermaface 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken voor mij en spuiten in mijn gezicht/ kont rimmen
Welke man wil zich afrukken net voor of boven mijn gezicht terwijl ik je pik eikel of ballen lik en spuit in mijn mond of gezicht? Ik lik ook heel graag een kontje gretig uit terwijl jij jou afrukt Kan vandaag NIET ontvangen of bij jou outdoor cardate . Morgen kan ik eventueel wel ontvangen tot 17u of anders ook bij u of outdoor enz  
Ikke bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
Chris 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Kont omhoog
Welke top komt me nu of vanavond neuken?  

Kont omhoog
Frank 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Op zoek naar een top om mij wekelijks te gebruiken,neuken tijdens de week bij mij thuis,verplaatsen kan ook! Je ballen helemaal leeg te spuiten. Kont, mond vol te pompen met geil.zuig dan het laatste zaad uit je pik. intiem geheel glad. Nauw kutje maar gewillig die stevig opgerekt gevingerd mag worden om mij later te fisten.  

Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan nu langskomen om me te melken?
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Je mag me keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik kan ontvangen tot 17u45 ofwel vanavond na 21u.  
Davy 49 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Kontlikker zoekt geile kont om te likken en je pijpen
Wie komt nu ? Of deze week eens ? Indien je wenst blijft je passief Stats  
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Voor nu tot 14h30
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10