Zoeken naar leegzuigen

Uw zoekactie voor leegzuigen leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luk 32 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb je poppers? Ik zuug je NU helemaal leeg
Hi, niet onknappe jonge kerel wil je nu leegzuigen op locatie buiten. Heb je poppers, hygienisch, geschoren? Dan spreken we nu af. Stuur me snel je stats.  
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallo, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar eenmalig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Bert 60 jaar Limburg - Lommel 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een geile man die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan even contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Zaterdagochtend al vanaf 05:00u beschikbaar!!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs. 4 dagen aanwezig.  
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
10 dagen
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs.  
Stef 47 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Wie komt nu deze pil leegzuigen
Wie heeft er nu tijd om een blow job te geven en MSS krijgen  

Wie komt nu deze pil leegzuigen
10 dagen
Zuiger 57 jaar Antwerpen - Geel
Vanavond
Vanavond, woensdag, in Geel. Wie zou ik daar kunnen/mogen leegzuigen tot je diep in mijn keel spuit ? Ik vijftiger verslaafd aan sperma. Kan niet ontvangen.  
11 dagen
Tessa 62 jaar Antwerpen - Beerse
Pijpslet
Onderdanige man wil nu graag enkele palen leegzuigen  
11 dagen
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik leegzuigen vandaag?
Hoi, 39M 190/85/18cm met veel zin om een mooie paal leeg te zuigen. Opgelet, jij blijft passief! Wie mag ik vandaag komen verlossen? Jij kan ontvangen of outdoor/auto. Intiem geschoren en fris gewassen is een must. Reacties met foto van speelgoed krijgen voorrang. Graag je volledige stats in jouw antwoord, dank je.  
  1   2   3   4   5   6   7