Zoeken naar liefst zonder

Uw zoekactie voor liefst zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Wie kan genieten van massage
Hoi ook is zin in massage en kun je niet ontvangen thuis, wel ik heb grote bestelwagen met massage tafel in ,ik kom naar een afspreekplek en rijden naar rustige plaats waar we dan aan de massage beginnen vraag wel de nodige hygiëne liefst fris gewassen ,discretie zin dan hoor ik het wel ik wil weten wie je bent dus liefst met foto reageren dan bij intresse of de juiste persoon ga ik beantwoorden de rest verwijder ik meteen ok  
Daddy 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daddy
Ik zoek voor nu jong slank gastje of sexy tgirl die me pik hard zuig en die ik mag dekken, 18-25 jaar en liefst nu, daddy wil je !  

Daddy
gisteren
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
gisteren
Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
gisteren
john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Zaadlozing
Als er iemand van zijn warme zaad wil verlost worden, dan staat mijn mondje ter beschikking. Ik slik netjes alles door. Ben alleen thuis tot 15h30, en kan in alle discretie ontvangen. Mijn stats zijn 60/188/90 niet roker, Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol, wel voldoende hygiëne uiteraard. Liefst ook niet roker.  
gisteren
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder (geen car of buiten date)  
Bi-bottom maagd. 50 jaar Limburg - Bilzen
Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Blijf toch zoeken en hopen op die eerste date en verwenning door een nette verzorgde en goed voorziene bi-top of bi-topmasseur of eventueel een CD-lover.Want verkleed me wel eens graag in vroenspullen. Wie wil me dan eens op een respectvolle manier bespelen en verwennen en inwijden,zachtjes ontmaagden als het lukken zou.Want ben nog steeds maagd en heb er totaal geen ervaring mee.welke ervaren eerlijke mooie en goed voorziene man of zus brengt er eens verandering in?En laat mijn droomfantasie eens werkelijkheid worden zo de iets opte lopen.Dus graag veilig en safe. Bent u een nette betrouwbare ervaren man die het in goede veilige banen kan leiden?Dan hoop ik eens iets van u te horen.Graag niet kalend.gbbs.en intiem ook liefst glad of mooi getrimd. Wie laat me eens ontdekken en laat me eens genieten? Xxx  

Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Fantasieman 50 jaar Antwerpen - Mol 0493690392
Lekkere date in de buurt
Hallo, voor men werk vertoef ik dagelijks regio lommel-mol-turnhout. Bij wie mag ik eens langskomen voor een lekkere date of fantasie. Liefst personen rond men leeftijd of jonger, en net als ik weinig behaard. Ik bi 51/186/86  

Lekkere date in de buurt
gisteren
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10