Zoeken naar maat mij

Uw zoekactie voor maat mij leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
Kempendude 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Vaste seksmaat
Zoek vaste seksmaat voor vaker Max 40j ik gay 30j uit turnhout  
G.A. 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile slet gezocht
Wie heeft heel veel zin om aan mijn 3 weken constant gedragen kousen te ruiken en daarna mijn voeten af te likken (maat 47)? Ruiken heerlijk … 56/188/95, ontvang rond Gent. Reageer met wat je wil doen en foto. Leeftijd speelt geen rol.  
DEKteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke teef voor alle gebruik
hey kerels, ik ben bi gast die zijn bi maat graag stevig onder handen neemt. We zoeken (dominante) tops die samen met mij de hengst willen uithangen en die teef stevig aanpakken. No limits, no mercy. Laat maar horen wat je graag wil uitsteken en dan maken we dat hopelijk snel waar. Kink is bespreekbaar. ik: 40 190 85 teef: 36 185 76  

Mannelijke teef voor alle gebruik
hallo 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gewoon
Zoek leuke maat safe, discreet voor fijne momenten. Ontdekkend, genieten. Ben soms te serieus misschien, maar doorbreek maar. Vrijen voelen samen man zijn... Dinsdagavond ook vrij? Ik verplaats. Lycra, soft en meer. Alles op tijd.  

gewoon
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
hey kerels, ik ben op zoek naar hengsten die samen met mij een bi maat willen gebruiken als een slet. Wij beslissen wat er gebeurt en die teef doet wat wij willen, no limits, no mercy. Laat dus maar weten wat je met zo'n hoer wil doen en dan maken we het waar. ik: 40 190 85 slet: 36 185 75  

Mannelijk neukhol
13 dagen
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
14 dagen
subje 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste discrete top
Hoi, ik ben een sportieve slanke kerel uit het Gentse en ben op zoek naar een dominante man om met regelmaat af te spreken. Onderdanig zijn is namelijk mijn fetish. Ik ben openminded en sta open voor (lichte) bondage, chastity, crossdressing, ... Pijn en pis zijn dan weer niet mijn ding. Via deze site hoop ik toch een respectvolle heer te vinden die meer dan 2 zinnen gebruikt om zijn interesse te tonen.  
17 dagen
Zin 29 jaar Limburg - Tongeren
Date donderdag 30 mei
Beste. Ik ben opzoek naar een date voor donderdag 30mei in de avond. Wederzijds pijpen en seks. Geen gepush. Ik zoek ook geen dekhengst. Liefst niet te groot geschapen. Indien interesse stuur een berichtje met je leeftijd en maat van je speelgoed. Groetjes x  
18 dagen
Hey 23 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geile bot zoekt top voor regelmaat
Hey geile bot met lekker tietjes zoekt een vaste fuckbuddy liefst voor regelmaat. Zoek iemand die vriendelijk, respectvol en hygiënisch is maar tegelijk ook dominant kan zijn.Ik kan verplaatsen. Graag iemand die echt wilt afspreken. Graag foto meesturen!  
  1   2   3