Zoeken naar makk*

Uw zoekactie voor makk* leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
11 dagen
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
15 dagen
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
17 dagen
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
17 dagen
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel. Ik ben een absolute BOTTOM. Oefen zéér vaak met anale toys, maar een echte piemel in mij is jaren geleden!  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man,single,op zoek naar een rijpere man,om heerlijk langdurig en die oraal te verwennen.Ik ben single,en kan heel makkelijk ontvangen.Dit na 19u00.Ik ben hygiënisch een discreet,en verwacht dit ook.Mannen tot 56-70 jaar zeer welkom,daar dit me enorm opwind.Fakers mogen zich de moeite besparen,en ik zoek ook voor VANDAAG.Reacties met foto van verwentool krijgen voorrang,maar is geen must.  

Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
18 dagen
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
spannend pijpje gezocht
Hallo, ik ben een verzorgde man van 50. Zoek via deze weg iemand die mij een lekker mondeling verwenbeurtje wil geven. Dat mag zeker wat spannender gemaakt worden, waarbij mij blinddoeken, vastbinden en spanken absoluut mogelijk is. Ik kan makkelijk verplaatsen, ben discreet en verlang dat dan ook van jou. Graag mannelijk en ongeveer mijn leeftijd of ouder  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel.  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
19 dagen
Jonge kerel 24 jaar Vlaams-Brabant - Hever
Eind Juni
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die vanaf eind juni wil afspreken met een jongen rond mijn leeftijd (max 26 jaar). Ik zoek iemand die regelmatig wilt afspreken bij klik. onervaren of niet maakt niet uit, wel liefst iemand single omdat dit makkelijker is voor regelmatig contact. (Ik zoek geen relatie) Ik heb al wel wat ervaring maar nog niet zo veel. Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
  1   2   3