Zoeken naar max

Uw zoekactie voor max leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 19u40) vandaag vanaf 19u40 tot 23u30 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste sler
Ik ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Discreet…….
hey hoi welke discrete kerel van max 45 jaar wil mij is goed af pijpen en aan mijne eikel likken ??? En evt wederzijds contact zie je dat ook zitten reageren met een foto van je lul liefste ook ik ben 32 van Hoogstraten dus kerels uit de Kempen omgeving voor discreet plezier ik hoor u super graag komaan wie hangt er straks aan mijne piet en ik misschien aan de jouwe  

Discreet…….
Bi bot 46 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bot zkt top voor nu of deze avond
Na lange tijd even niks meer gedaan te hebben, terug zin om mij eens te laten vullen. Welke kerel tot max 46!! Heeft zin om mij te komen afrijden? Discretie en hygiene zijn gevraagd en geboden! Reactie met foto krijgt voorrang. Stuur olk stats mee. Ps ik neem prep bare kan!  

Bot zkt top voor nu of deze avond
Boy 23 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ik pijp graag van avond.
Ik ben op zoek naar 1 keer met jonge man max 40 jaar,zelf ben italians en stats zijn 18cm,1m80,79kg. Ik kan enkel verplaatsen.  
Cute kerel 28 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cute kerel sportief 28 bi zoekt discrete hygiënische top voor fun
Sportieve cute bi kerel 28 177 64 mannelijk zoekt discrete hygiënische mannelijke top voor fun (max 52j - +: behaard, onbesneden) Enkel reageren met foto en/of Skype  
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijdse pijp en rukdate
Hey, ik zoek iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen elke avond Grtjs  

Wederzijdse pijp en rukdate
?????? 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kluisbergen
Nu tot...
max...16u...ieder welkom in regio...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10