Zoeken naar met mijn tong

Uw zoekactie voor met mijn tong leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u verwenning wilt door mijn mo,die en tong. Bi, hetero welkom uiteraard  
handy 52 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
groot formaat met warm zaad
de zomer komt stilletjes piepen en je voelt de kriebels in jou broek....je hebt wel eens graag een vreemde hand in jou broek die langzaam jou grote paal bewerkt en een tong die rond je eikel likt om vervolgens je eikel naar binnen te zuigen. Je geniet graag tot het einde en je hebt zin in een geile verwenning vandaag  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Top38 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Op zoek naar een grote piet
Hallo, ik ben man van 38, bi, top, 17x5 uit Tienen. Kben eens op zoek naar een grote piet (20 +), mag zeker ook black zijn. Mijn mogelijkheden zijn kussen, tongzoenen, handjob, blowjob, penetratie. Ksta open om zelf ook bottem te zijn. Ik kan thuis ontvangen. Foto’s kunnen uitgewisseld worden na verder contact.  
Hans 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Rij morgen vrijdag naar Zoersel
Ik kom van Heist op den Berg en rij morgen voormiddag naar Zoersel via Herenthout. Waar mag ik binnen wippen om mij te laten onderspuiten? Ik krijg graag zaad op mij gespoten, ook door meerdere. Ik Pijp lik tong indien gewenst. Kan ook in vooraf besproken rollenspel waarin ik jou dienaar ben. Ik getrimt, geen baard of snor niet roker. Geen anaal!  

Rij morgen vrijdag naar Zoersel
Neukteef/prosti 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/prostituee ontvangt dominante tops
Ok ben een jonguitziende zestigeren afferi gt als neukteef=prostituee. I'm dit door mijn helaas overleden pooier. Ik zoek dus mannen die ik thuis ontvang want ik woon alleen om mij als neukteef/prostituee te komen grondig en diep te neuken tongzoenen, pijpen. Ik heb kleine tieten en een. Ietwat vrouwelijk lichaam. Dit alkes is volledig gratis ook een kandidaat pooier voor mij kan mij tot ijn hoer maken.  
Geilerd 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Pijpdate of meer
Welke man tussen 20 en 55j wil mij ontvangen voor pijpdate of meer. Ik hou van tongzoenen, strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en als top lekker neuken,ik ben man van 46j, ben 1m70, 90kg en 17 5 cm geschapen en kan enkel verplaatsen vanaf 13u30  

Pijpdate of meer
Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Deurne
Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig kan ontvangen regio antwerpen en liefst een top en goed geschapen. Hou van pijpen ,tongkussen ,geneukt worden betast en bekeken worden, dildo spelen. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe sex. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Rijpe bi 65 jaar Brussel (gewest) - Koekelberg
Geile oudere bi voor soft en tongen
Voor soft seks met andere man(nen), naakt van elkaar genieten, lichaam verkennen met handen en mond, uitgebreid nat tongzoenen een must, wederzijds pijpen, likken... Kick op lichaamssappen. Stats 65j/175/71; ben ongeschoren, intiem natuurlijk behaard (jij graag ook). Alles zacht, geen ruwe behandeling. Niet vies van sperma. Zoek geen (veel) jongere, zwaarder mag. Indien goede klik kan meermaals, en ook (openlijke) vriendschap met wederzijds respect. Graag proper en hygiëne maar geil, niet roker, en ook discreet. Kan af en toe ontvangen, of verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9