Zoeken naar met pijpen

Uw zoekactie voor met pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bottom56jrGent 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470013354
Welke gast laat zich vanavond leeg zuigen??
Ik ben Bottom en 56jr br hr m80 94kg gbbs en ik pijp graag lekkere lullen !! Liefst rond de 40jr en max 45jr (studenten ook welkom) ik laat zelf niet pijpen en ik kan enkel ontvangen in Gent omgeving Brugse Poort  
Bart 39 jaar Antwerpen - Edegem
Ontvangen edegem
Hè Iemand zin. om mij te komen pijpen, en meer. 173/55/14  

Ontvangen edegem
gisteren
pierre 61 jaar Vlaams-Brabant - Halle
pijpen
ben hetero maar wil graag proeven van de homowereld. Ik ben dik geschapen,17 cm lang, dikte 13 cm en dikke eikel ! regio Vlaams-Brabant liefst. Wie wil me pijpen ?  
Chango 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Onder man(nen)
Hi, Ben een 52 jarige Bisex man op zoek naar een andere, 1 of meerdere samen, om te genieten van mannendingen. Athletisch gebouwd, eerder bottom en nylonfetisj. Ben in voor betasten, masturberen, pijpen, rimmen en neuken. Geen 5 min. scenario's en mannen met min. 17 cm of groter. Hygiëne en discretie is een must. Kan ontvangen, voornamelijk overdag of 's avonds laat.  

Onder man(nen)
gisteren
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt. bijkomend sletje
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik beschik over een pijp en neuksletje ! graag zou ik er een 2e bijwillen om lekker te geilen. iemand zin . iemand die wil tongen, pijpen, rimmen, geilen .... De slet kan meestal op een donderdagochtend ! of heeft iemand zin om zijn zaad te lossen op hem  
gisteren
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zijn er mannen die kunnen ontvangen en mijn mond en kontje willen
Hallo lekkere tops, ik ben beschikbaar voor een top die kan ontvangen en mij lekker wil neuken en meer. Heb weinig grenzen en hou van lekker warm zaad.Dus heb je zin in een geil onderdanig bottomsletje, reageer snel. Ik hou van pijpen,tongen,speeltjes,assplay en meer. Kan mij verplaatsen. Geen fakers aub!  
gisteren
davy 43 jaar Antwerpen - Hoboken
Leuke date
hoi, welke leuke man, nie te oud kan langskomen vanavond na 21U. Elkaar rukken, pijpen, strelen, samen spelen, ... graag discreet , verzorgd, volslank mag hoor.  
gisteren
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ik ben op zoek naar een oudere man ( 40+ ) die ik discreet mag pijpen. Ik kan niet ontvangen, foto heeft voorrang xx  
gisteren
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen
Goeiemiddag ik m73 slank geb 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik kan discreet ontvangen ik wens jullie te verwennen rukken pijpen tot jullie zaad in mij mondje spuiten iemand zin in wat fun dan hoor ik het graag mvg ps ik ben bi top  
gisteren
Steven 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Op zoek
Wie zoekt pijpbeurt? Zelf hetero maar met bikantje en goeie pijper. Zoekt stevige harde pik die ik lang kan pijpen. Discreet en met respect, geen struikrovers ! Wie wil eens genieten van warm mondje?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10