Zoeken naar mogelijk met

Uw zoekactie voor mogelijk met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Spannend 56 jaar Limburg - HASSELT
(Ont)spanning en meer.....
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van max 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden wie je bent, van waar je bent en wat je zoekt!  
Slutbud 36 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Massage
Wie streelt men gaatje met zachte olie en vingerd me met zoveel mogelijk vingers en rimmen uiteraard ook  

Massage
gisteren
Jurgen 30 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Aftrekken op afgelegen plaats
Hallo. Ik ben een niet onknappe man van 30 jaar. Ik zoek zo snel mogelijk iemand die me wil aftrekken in grobbendonk op afgelegen plaats. Wie heeft er zo snel mogelijk tijd en weet een goede plaats  
gisteren
Eric 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil pijpen
Wie ontvangt mij morgen (13/6) tussen Antwerpen en Herentals om lekker gezogen te worden. Geef je een zalige pijpbeurt, jij moet enkel genieten. Morgenvroeg voor 7h of na 16.30h. Cardate ook mogelijk.  
Marc 45 jaar Limburg - Tongeren
Waar mag in de buurt van Tongeren stoppen?...
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zinvol een frisse lekkere lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag.U mag mijn eventueel ook pijpen als u dat wenst.Ik ga vandaag een ritje maken met de fiets,waar mag ik stoppen ?Outdoor ook mogelijk in de buurt van Tongeren.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.Ik moet wel om 13u00 terug zijn.Eerst is eerst!  

Waar mag in de buurt van Tongeren stoppen?...
gisteren
Jonge pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
gisteren
Roel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.Kan vandaag of 1 van de komende ...  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
gisteren
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Afro enof Arab zaad gezocht
ben bare slet en zoek Arab/Afro tops met hoog libido en veel zaad voor regelmatige en meerdere dekkingen. Waar kan ik terecht ook als groepshoer mogelijk.  
Tom 37 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Op woensdagnamiddag wil ik gerimd en gepijpt worden.Enkel in mijn regio.Ik kan ontvangen maar niet grote verplaatsingen doen wegens tijdsgebrek.Ander scenario ook mogelijk als je maar onderdanig bent.Eventueel wil ik je ook neuken.  

Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10