Zoeken naar naar mij

Uw zoekactie voor naar mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
klein 59 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
op zoek naar een dun geschapen top
Ik ben een man met nog niet veel ervaring 175 100kg en klein geschapen.Ik zoek een dun geschapen top om me te ontmaagden op een rustige manier.  
gisteren
subje 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste discrete top
Hoi, ik ben een sportieve slanke kerel uit het Gentse en ben op zoek naar een dominante man om met regelmaat af te spreken. Onderdanig zijn is namelijk mijn fetish. Ik ben openminded en sta open voor (lichte) bondage, chastity, crossdressing, ... Pijn en pis zijn dan weer niet mijn ding. Via deze site hoop ik toch een respectvolle heer te vinden die meer dan 2 zinnen gebruikt om zijn interesse te tonen.  
Peter Degroote 49 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Zoek xl lul om te pijpen.
Wie met xl komt naar mijn gloryhole om leeg gepijpt te worden, anoniem, poppers aanwezig. Graag jong en niet dik aub, reageer met je stats aub.  

Zoek xl lul om te pijpen.
gisteren
Ken 37 jaar Limburg - HASSELT
sexbuddy
Op zoek naar iemand om regelmatig mee af te spreken. Lieft iemand bi(schierig) net zoals mij. Max 45 jaar. Zelf eerder top maar wil ook wel eens andersom proberen. Beetje ervaring maar nog niet veel. Graag wat uitleg over je situatie en wat je verwacht. Een foto is ook altijd leuk  
gisteren
bi sletje 41 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
bi sletje zkt 60+
zk 60+ die kan ontv,bij aankomst kom je direct achter mij staan betast me lekker je hand gaat in mijn broek geile taal in mijn oor je zet me naakt Handjes op de rug mag je al vastmaken tepelplay,edge leegmelken,spanking bondage rim mijn maagdelijk kontje.geile foto"s nemen andere 60+ uitnodigen leid me op tot sexsletje naakt aan de halsband naar geile plekken enz..42/182/65/15*4  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Andreas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j zoekt mooie lul
Hey ben op zoek naar een enorm lekkere lul, groot of dik... mooie eikel. Ben real camcheck kan, overtuig me met jou lekkere dickpic. Ik kies de mooiste lul. Zoek een date voor vandaag kan verplaatsen.  
gisteren
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
gisteren
JongL 21 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Jong zkt voor vanavond
Hey Ben slank, sportief, hoog libido en een beetje een twink type. Heb zelf nog niet veel ervaring maar wel vooral al met dildo's :) Op zoek naar iemand voor vanavond die kan ontvangen, alle leeftijden en ook koppels welkom zolang het maar safe en geil is :-). Heb zelf een paal van 19x5 en versa. Geen allesneukers aub.  
gisteren
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Fuckbuddy
Ben opzoek naar een fuckbuddy vast. Moet houden van puur natuur pijpen en geneukt te worden.Glad geschoren zijn en geen baard of snor hebben.iemand die zijn gevoelens uit en toont. Ben je zo iemand en heb je intresse ,graag reactie met foto. Geen foto is geen reactie.Dit is voor mensen met serieuze bedoelingen.Kan afgesproken worden voor een gesprek daarna zijn we wel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10