Zoeken naar neem ik

Uw zoekactie voor neem ik leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Max 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage vandaag (30/05) laat of morgen overdag
Wie vanavond laat of morgen overdag zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
Wandelaar 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Verwennen
Ik ga wandelen en wie trekt er mijn shortje naar beneden. Je neemt mijn lul in je mond en likt mijn ballen. Ik steek mijn hand ik je broek en neem jou lul vast tot hij hard is en pijp jou ook. Wie heeft er nu zin ? Hygiëne is belangrijk leeftijd maakt niet uit.  

Verwennen
Danny 50 jaar Antwerpen - Kapellen
Tuinkot
Morgen se misschien als ik goed geil ben ontvang ik iemand in mijn tuinkot om elkaar eens goed te rukken. Ps neem slipje van je vriendin mee 😝😋  

Tuinkot
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
sletje voor 60+ 40 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Bi slank zkt 60+mannen
Die kunnen ontvangen zet me naakt in de zetel geile sexfilm op betast en bespeel me tepelplay,geile taal dat ik uw sletje word,tongen pijpen rim mijn maagdelijk kontje en neem me lekker. bondage en sm spelletjes naakt aan de halsband neemje me mee na geile plekken.Foto's film maken me voor cam zetten en aanbieden als sexspeeltje voor 60+ enz41/182/65/15*4  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje. Ik zuig en lek hem lekker hard. Ik kan je gewoon klaarpijpen en je mag over mijn gezicht en in mijn mond spuiten. Maar je mag me ook stevig in mijn kontje pakken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Sammy Peeters 46 jaar Limburg - Genk
Ben jij Bart?
Ik zoek Bart uit de Limburg. Je hebt seks met me gehad in je tweede verblijf begin april in Oostende. Herken je uzelf hierin? Neem gerust contact met me op.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Bottem 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi top uit Brugge
Hierbij ben ik op zoek naar de bitop uit Brugge waar ik vorige winter mee afsprak in een bos. Na korte kennismaking begon je te zuigen op mijn tepels om daarna mijn looplegging naar beneden te trekken om mijn kont te keuren. Zelf had je leuke pik die je daarna ging je met je pik tussen mijn billen. We stopten omdat het koud was en we niet te verdoken stonden en het kreeg geen vervolg. Telkens ik passeer op die plek krijg ik een keiharde erectie en zou dit dus graag overdoen maar dan haal ik wel de condoom uit mijn legging en gaan we all the way. Herken je je hierin neem dan contact en dan spreken we nogmaals af.X  
  1   2   3   4   5   6   7