Zoeken naar nu zoek

Uw zoekactie voor nu zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een vast sloppy pijp sletje. Jij hebt geen baard of snor je bent volledig glad. Jij hebt er geen probleem mee om een herkenbaar foto bij te voegen om te kijken of het een beetje klikt. Gehuwd of niet. Als je interesse hebt laat maar weten. Dit blijf tussen ons. En jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen - centrum of regio Turnhout - centrum. Dus wie nodigd me uit ? Ik kom bij jouw toe en ik kom binnen je bied me een drankje aan. En je bent nieuwsgierig naar mijn lul. Je haalt deze uit mijn broek. En je laat me liggen. Je zuigt er zachtjes aan. En dan gaan mijn kleren uit en die van jouw. Nu neem je de tijd om me zalig naar een hoogte punt te zuigen. Als ik voel dat ik bijna ga komen neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken. Tot ik het niet meer kan houden ik kom kreunend klaar en spuit je mondje vol zaad. Dan praten we wat ik drink nog wat. Je maakt hem terug stijf want nu wil je lekker geneukt worden. Dit bare of met condoom. Ik jong 50ger.wie of wie  
Benito 39 jaar Limburg - Heppen
Bottom gezocht.
Ik zoek een bottom om te neuken of laten pijpen. Kan je nu pijpen? Ik heb er enorm goesting in. Geen bard en snor aub onbehaard. Kan je ontvangen? Ik kom nu langs aub reactie met foto anders geen antwoord. Omgeving van Leopoldsburg.  

Bottom gezocht.
Felix 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste ervaring met ervaren
Iemand zin om zijn lul te laten zuigen en ev. mij te neuken ? Ben 56jr, chubby, 16x3 en zoek ervaren man die ik mag zuigen en mij (safe) neukt voor het eerst.  
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek (ont)spannende date
58/170/75, zoekt voor vandaag een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag. Ik ontvang niet  
kris 52 jaar Antwerpen - Berchem
Pantyslet
Op zoek naar een bullebak (50+) die van wanten weet. Alles is bespreekbaar maar zeker geen soft gedoe. Hygiëne is een must. Reageren met foto. Kan ontvangen en verplaatsen.  

Pantyslet
Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
34j bisch zoekt vaste pijplul
Ikzelf ben 34-jarige bischierige kerel in heterorelatie, 1m80 90kg en behaard mannelijk uitziend. Zoek vaste gast waar ik op ongeveer maandelijkse basis mee afspreek om hem klaar te pijpen, jijzelf doet dus niks bij mij. Discretie en respect zeer belangrijk en helaas soms moeilijk te vinden. Indien interesse graag wat uitleg over jezelf, foto van lul zeer welkom.  
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop bifun
Hoi, ik n 46j 185 85 17/5. Volgende week ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.     
Mark 60 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sex voor s'morgens in de week
Zoek sexpartner voor sex in de week s'morgens. Moet kunnen ontvangen.  
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukdate Skype / real date Gent vanavond outdoor
Hoi, Ik ben niet onknappe man van 35 jaar met mooi groot speelgoed. Voor nu ben ik op zoek naar een leuke en spannende Skype date. Voeg me toe: ruben degendt. Dat is m’n naam op Skype. Voor vanavond ben ik op zoek naar leuke ruk of pijpdate ergens rand rond Gent (outdoor). Doe me een leuk voorstel. Graag alleen serieuze reacties voor een of beide van bovenstaande voorstellen. Geile groeten Ruben  
Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10