Zoeken naar oud*

Uw zoekactie voor oud* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
Wie heeft grote pik en ballen?? Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Masseren likken strelen zuigen en pijpen. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen in Blankenberge. Ben verzorgde 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie misschien tot straks.  

Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
bibot 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zoek oudere mstr die ontvangt en v me neukslet mkt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker oudere meester liefst iemand die meestal thuis is en kan ontvangen en van me een lekkere neukslet maakt naakt toont aan je bezoek en ook laat gebruiken door je bezoek en anderen ben altijd geil discreet  
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven. P.S. Enkel WhatsApp.(niet bellen)  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Bi man zoekt 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Wie zin in date vrijdag tussen 10-16u?. Ik ontvang regio Diest
Ik zoek discreet date voor vrijdag ergens tussen 10-16u. Ik ontvang regio Diest. Ik ben bi mannelijk discreet 1.82-76-40_19cm zw kort haar br ogen baartje bi niet onknap. Jij niet ouder dan 45j en liever sportief. Wielrenner voetballer loper triatleten fitnessers zijn een plus :) Groetjes X  

Wie zin in date vrijdag tussen 10-16u?. Ik ontvang regio Diest
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
Flip 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man zoek 70 plus
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Man zoek 70 plus
Sami 23 jaar Limburg - As
Hetero
Hallo, ik ben een 23j hetero die wilt experimenteren. Ik zoek concreet, een man, niet al te oud die me een pijpbeurt wilt geven en me eventueel ook rimt voor de eerste keer. NIET neuken, zoenen of iets anders dan hier beschreven staat. Gr  

Hetero
gisteren
Zoekertje 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor soft date!
Hoi, heeft er iemand jong (slank) tussen 18-30 jaar, zin in oudere jongen, 55, 172, 82 , niet groot geschapen? Lekker knuffelen, rukken, pijpen, maar zonder anaal! Hygiene en netheid gevraagd en geboden! stuur bij interesse even je stats door, en wie weet zien we elkaar heel binnenkort om samen eens lekker te genieten van elkaar! Met vriendelijke groeten..xxx P.S graag 's avonds aub, overnachten is mogelijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10