Zoeken naar pijp waar

Uw zoekactie voor pijp waar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
23jaar wilt pijp 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23j wilt pijpen
Hey ik ben een jongeman van 23j die graag een man heerlijk wilt pijpen. Leeftijd speelt geen rol (ouder vind ik wel echt heerlijk). Liefst uit debuurt van londerzeel. Ik ontvang niet, dus bij jou of outdoor ofzo.  
gisteren
Pijper 55 jaar Antwerpen - Edegem
Pijper
Waar zijn die lekkere harde pikken hier die willen spuiten? Ik pijp je helemaal leeg . Geen fake !!!  
gisteren
Bottom56jrGent 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470013354
Welke gast laat zich deze middag of vanavond leeg zuigen??
Ik ben Bottom en 56jr br hr m80 94kg gbbs en ik pijp graag lekkere lullen !! Liefst rond de 40jr en max 45jr (studenten ook welkom) ik laat zelf niet pijpen en ik kan enkel ontvangen in Gent omgeving Brugse Poort  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
John D 27 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bot zoekt fun
Hey, onderdanige gast met veel goesting op zoek naar een lekkere paal die graag wil spuiten. Ik ga op mijn knieën voor je en pijp je lekker tot je helemaal nat bent, mijn kontje draai ik dan er tegen en glij die maar lekker binnen. Veel bespreekbaar, je mag passief blijven, je hoeft mij niet te doen komen. ik kink op lingerie dragen, ik ben discreet en anoniem indien gewenst. Hygiënisch ook belangrijk. Stuur me asap  

Bot zoekt fun
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate rond 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
gisteren
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor de snelle beslissers
Hallo, ik zoek voor nu direct iemand die in de omgeving van Gent kan ontvangen, of een leuk en rustig buitenplekje kent. Ik pijp je met condoom (!) tot je spuit. Niks anders dan dat. Reageer met je stats bij interesse. Ik lees mijn mails tot max 13u.  
gisteren
RIMNEUKSLET 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
RIMNEUKSLET
56/170/82 volledig intiem geschoren. ik zoek geile kerels tot ongeveer 69 jaar die nu donderdag 06/06 goesting hebben om een trio of meer vanaf 9 uur smorgens. voorwaarden intiem geschoren zijn want ik als slet rim graag geschoren mannesterretjes en lik en pijp graag geschoren lullen en ballen. om daarna lekker geneukt te worden. hoe je er uit ziet maakt niet uit als alles van onder maar lekker glad geschoren is.indien niet moet je niet reageren.ik ontvang discreet.ook als je wat dikker bent is dat geen probleem.wie heeft er zin.wij hebben er alle twee veel zin in.wie durft.P.S higyene staat hoog aan geschreven.  
gisteren
Matthias 39 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Mondje vullen
Wie kan ontvangen ? Ik kom bij je langs...broek uit...lekker hard maken en daarna pijp ik je helemaal leeg. Spuiten doe je in mijn mond. Je mag passief blijven of ook mijn lekkere paal van 18 verwennen. Jouw keuze. Wie kan ontvangen, staat geil en heeft zin. Geen fakers...geen 50 mails...reactie met stats en locatie...wie kan en wil ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10