Zoeken naar plaats ad

Uw zoekactie voor plaats ad leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Donderdag en vrijdag overdag
Goedemorgen, Voor morgen en vrijdag tss 8u en 15u ontvang ik - geheel vrijblijvend - bij me thuis voor een sexcontact. Alles heel eenvoudig en niet gecompliceerd - geen risico's of vervelende momenten voor tijdens of nadien. Enkel lekkere sex 😊 Ikzelf sta open voor quickies ( binnenkomen - bevredigen en klaarkomen en terug vertrekken) of iets langere sexcontacten voor het completere werk. Ik sta open om te pijpen - geneukt worden - afgetrokken worden - jou aftrekken - mij te laten pijpen - jou te neuken 😉 plaats in de woning: jouw keuze 😊 waar klaarkomen en hoeveel: jouw keuze 😊 Kussen en knuffelen doe ik niet ... al de rest wel 😉 Wel 100% gezond en hygienisch zijn is een must - ben ik ook 😉 Graag stats - uur en dag en wat je graag wil - ik reageer zeer snel en spreek ook daadwerkelijk snel af 😊 foto is leuk - geen must Mijn stats: 34j - 175cm- 74kg en 17.5cm - 100% clean!  
altijdgeil 46 jaar Limburg - Alken
Nog iemand geil?
Wie heeft er zin om elkaar te verwennen deze ochtend? Geen over en weer gemail... uur en plaats afspreken en doen... Liefst voor regelmatig. Verzorgd, fris gewassen, frisse geurtjes, .... echt een must. ergrnd tussen 7 en 10u Kunnen ontvangen of buitenlocatie kennen.  
Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
zoek discrete sexmaat
Bi man, vijftiger, 183-90. Vind sex opdrachtjes uitvoeren extra opwindend. Ben eerder sub / bottom. Afspreken tijdens de dag. De eerste keer liefst op motel of andere plaats, bij klik en vertrouwen kan ik af en toe ontvangen. Verder kennis maken via mail.  
Fin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bischierig
Ik zoek iemand van niveau (liefst die kan ontvangen of neutrale plaats) die liefst ook in een heterorelatie zit. Verzorgd uiterlijk en persoonlijkheid. Om te experimenteren (rukken/pijpen/etc..) zonder druk en met absolute prioriteit 'safe' te zijn vandaar dus de relatie. Iemand die dus ook iemand vast zoekt om dit te doen. Ik heb reeds ervaring (wel al paar jaar geleden) maar wil dit verderzetten met wederzijds vertrouwen zodat we samen enkele fantasieën kunnen ontdekken. Ik heb geen interesse in kussen, knuffelen etc.. het draait puur om het seksuele dus ook niet visueel. Gewoon geen extremen (morbide dik of mager of onverzorgd gebit etc..) Ik zelf ben tegen de 30 jaar normaal gebouwd (buikje) goed geschapen en besneden, zie foto ruil zeker zitten indien interesse om te zien of we het zien zitten. Wie heeft hier ook zin in? Foto bij 1ste bericht is een plus  
op zoek 46 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
informatievraag: plaatsen waar jonge gays of bi's samenkomen in regio Brussel
kan iemand mij een plaats of evenement aanbevelen waar jongere mannen -gay of bi- op zoek gaan naar sex ? in de regio Brussel (gewest Brussel) clubs of cinema's of evenementen of...  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat (vooral telsex en paar dates over de jaren), maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan (en niet te ver van zoersel aub). En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
Vriend 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wil lekker lul zuigen 🙂
Op mijn mond en tong em geticht . Heb zin in een lekekr lul te zigen en likken . Lekekr Aftrekken en spellen met je ballen . Je mag porno kijken en genieten . Graag je lul wassen voor we afspfeken aub . Gwn je eikel goed onder water spoele . Hmm lekker lul en dan de Sap die ik ga proeven en op me voelen .😋. Ben soms bi , en als k zo ben , dan ben ik wel onderdanig en super geil . Tis oang geleden en ik kan goed zuigen en gebruik mijn tong ook wel . K wil je ballen leeg maken , en als je het leuk ga vinden , dan kunne we bebrienden . Ben chille gast .no Judgement 😎👍. K kan je nu deze nacht ontvangen ,,of het kan bij u ook (heb liever dat ) . Of anders buiten op donkere plaats .. super geil idee 😁🍆.  

Wil lekker lul zuigen 🙂
10 dagen
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
verwenbeurtje gezocht
Hallo, ik ben een verzorgde bi-man van 50, discreet en hygiënisch en vraag dat dan ook van jou. Bij wie kan ik deze namiddag komen genieten van een leuk massageke met uiteraard de nodige fun erbij? Ik kan dus voor alle duidelijkheid niet ontvangen maar wel vlot verplaatsen. Koppel kan ook, oudere mannen zeker ook welkom, zoek wel mannelijke types. Graag reactie met vermelding van leeftijd en woonplaats  
11 dagen
Bram 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie ontvangt vandaag voor geile date?
Ik ben op zoek naar M/TV/Trans/V/CD die vandaag in de regio Antwerpen kan ontvangen (Mechelen, Boom, Wommelgem, Antwerpen-Centrum, ...). tussen 12u00 en 14u00, in alle discretie. Jouw leeftijd speelt geen rol (tussen 18 en 80 is oke), als we elkaar maar een geile date bezorgen. Eerder soft starten : strelen, likken, eventueel tongen, pijpen ... en zien hoe ver we geraken, en dan misschien nog een stapje verder? Alles na duidelijke (maar snelle) afspraken. Ik ben 40j, slank en sportief, 1m85, 85kg, geen bbs, 19x4, en intiem geschoren. Mail met jouw stats, woonplaats en wensen voor snelle afspraak, ik kijk ernaar uit!  
14 dagen
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Wie kan genieten van massage
Hoi ook is zin in massage en kun je niet ontvangen thuis, wel ik heb grote bestelwagen met massage tafel in ,ik kom naar een afspreekplek en rijden naar rustige plaats waar we dan aan de massage beginnen vraag wel de nodige hygiëne liefst fris gewassen ,discretie zin dan hoor ik het wel ik wil weten wie je bent dus liefst met foto reageren dan bij intresse of de juiste persoon ga ik beantwoorden de rest verwijder ik meteen ok  
  1   2   3   4   5   6