Zoeken naar plek

Uw zoekactie voor plek leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Schico 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vraagje
Weet er iemand in Aalter een bos of een plek niet ver van Aalter centrum waar gelijkgestemden komen, ik heb namelijk veel goesting om zaad te slikken en mij keihard te laten neuken.  
18 dagen
louis8 46 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Wie laat zich pijpen?
Ik ben op zoek naar een stevige pik die ik mag betasten en nadien likken en pijpen. Je kan ontvangen of weet een plekje in de buurt waar ik je kan verwennen. Jij zorgt voor een discrete plek, een proper gewassen pik en een versa lading zaad.  
19 dagen
Opzoek 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Groot en dik geschapen
Hey mannen, ik ben op zoek naar een echte grote en dikke lul met hangende ballen. Een echt pronkstuk. Welke man wil mij eens met zijn groot, onbesneden speelgoed laten spelen. Strelen, zuigen en wat je nog wil. Omgeving Antwerpen, noordelijke Antwerpen of linkeroever. CAR of op een discrete plek. Wie o wie heeft wat in zoek.  
19 dagen
Geile man 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft bi fun
Ik ben op zoek naar een (liefst) 60+ man die het geil vindt om me te keuren en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Misschien wil je me dan al een eerste geile opdrachtje geven? Daarna kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Ik heb al wat ervaring en kan je inspiratie geven. Zelf moet je zeker niet naakt gaan. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik zoek voor donderdag 16 mei (na 17u). Dscretie en hygiëne gevraagd en  
xxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
De lente in de broek
Kent iemand een discrete plek buiten om lekker naakt te gaan en waar we geile sex kunnen hebben? Binnen mag natuurlijk ook.  

De lente in de broek
Cumonheels 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
Waar mag ik *anoniem*, zonder contact, komen spuiten op de hakjes en/of laarzen van je vrouw? Eventueel lingerie mag ook.Ik kom langs, geil, ruk, en spuit erop en ga weer weg. Of wie ruilt discreet een paar heels/laarzen van onze vrouwen op een openbare plek (Drop-off)? Reactie met foto van de collectie is een plus  

Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
Eliminator 26 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Opzoek voor vanavond/straks.
Opzoek naar jonge kerel, die me eens wilt nemen, pijpen/likken/strelen. Zelf 26,1.78m,72kg,amper tot niet behaard (Voorkeur gaat uit naar niet behaard type, lees: snor,baard,lichaamshaar) Zelf kan ik in kleine straal verplaatsen (OUTDOOR DAN) OF: Kan ontvangen op discrete/rustige plek! Hygiëne en discretie worden gevraagd en geboden. Hebt u vervoer, of kan u komen, laat iets weten, anders verdoe geen tijd. Mvg.  

Opzoek voor vanavond/straks.
29 dagen
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte bioscoop
Ik ga deze middag om 13u30 in Antwerpen stad naar de cinema, echte bioscoop dus. Ik zou graag eens volgende scenario beleven : we zitten naast elkaar, op een wat afgezonderde plek, tijdens de film openen we onze broek en betasten we elkaar, en rukken. Wie durft dat? Ik zoek verzorgde, jongere man(nen). Een geile man links én rechts van mij zou nog geiler zijn. Wie??  
30 dagen
Man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil lul pijpen
Ik ben 30j man met baard en snor niet Te groot , en zoek een lekker lul om te aftrekken en zuigen en likken en pijpen tot je klaarkomt . Ballen likken en je kont betasten . Ik sta open om te zoenen met man .. vind het geil idee en lekker . Wie kan me ontvangen in Gent ? Het kan ook buiten op verstopte plek of in de park in donker . Je mag of hoef nie me pijpen . Cardate ook mogelijk . Ben beschiekbaar tot 01:00u snachts . Ben momenteel aan dampooort . Wil je me ontvangen of afspreken , stuur je voorstel en mis foto en we spreken dan aff .. als je niet te ver van me zet .. Tot later ..  
  1   2