Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , wie gay single , zonder baard of snor , geen roker,zoekt net als ik een warme vriendschap op vaste basis voor het delen van intiem genot , ook een babbel , een glaasje een etentje ,zijn zeker mogelijk in deze vriendschap en met warmte aangeboden. Dad /Son , eigen leeftijd reageer gerust ik bijt niet ! Geen gehuwde , bi's of fantasten nodig die er toch niet willen voor gaan en veel bla bla bla beloven en anders niks meer..... Grts en tot horens of zou dit hierop niet te vinden zijn ?  
biboy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage
Mature bear love 43 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar MATURE BEARS
Ben op zoek naar oudere bears, die ik mag verwennen. Hou van oudere, volslanke mannen die graag door jongere gast onder handen worden genomen; tongzoenen, pijpen, rimmen, vingeren, fisten, neuken, geneukt worden... alles is mogelijk. Oudere mannen, behaard en rokers zeker welkom. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Reacties met foto's krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
pijpen
welke 65 en 70 plussers willen graag eens afgezogen worden ? Niet roker, geen baard en tatoeages maar wel eikel die bloot kan. Je blijft passief en je mijn mondje vol pompen met je zaad. Ik kan thuis ontvangen.  
Ikke 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Samen in luiers ?
Voelt er zich iemand aangesproken?  

Samen in luiers ?
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen
Wie zin om vanamidadag na de avond toe samen mekkaar lekker te pijpen rukken als het klikt we zien wel jointje roken iets drinken samen geil komen wil ng eens een groote zuigen en msk ook wel ng eens een man neuken wel safe zelf ng nooit geneukt geweest ergens buitendate of iemand die kan ontvangen in de regio ben intiem geschoren en geil liefst nie te oud of als je een groote hebt  
Gulzige opa 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss and cumdump CBT
Wie komt mijn mond vol sperma spuiten in sexcinema Vingerlingstraat tussen 12 en 14u. Ben 70plusser 1,85m 95kg, grijs haar en snor wil veel en grote ladingen warme room opslurpen. Wie mij kan ontvangen mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mijn kloten en piemeltje mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen. Alleen niet rokers en blote eikels EN AUB GEEN FAKERS.  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp opa
k zeer onbehaarde pik en ballen welke opa pijpt graag onbehaarde pik leeg en likt mijn ballen en pijpt tot hij spuit en slikt zaad ik geen roker en verzorgd mail me  

zoek geile pijp opa
Marc 51 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Uitwaaien aan het zeetje
Wie zou me kunnen ontvangen om jou te verwennen? Ik pijp heel graag, krijg graag zaad op me gespoten,moeten naakt zijn bij iemand. Misschien ook eens experimenteren met mondgag. Ik ben biman geen baard of snor niet roker. Geen geneuk.  

Uitwaaien aan het zeetje
Stef 41 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen
Voor morgen voormiddag vrijdag dus zoek ik een eerlijke hygiënische evt oudere man die kan ontvangen om elkaars pik af te zuigen op een rustige manier en misschien wel meer, zou fijn zijn dat jij lingerie draagt en heels maar dat is geen must, enkel niet rokers. 180/80/17  

Pijpen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10