Zoeken naar rustig

Uw zoekactie voor rustig leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kris75 49 jaar West-Vlaanderen - Damme
massage
Hallo, ben slanke man, zou graag iemand vinden die mij vanavond komt masseren, ik kan ook verplaaatsen. Het is dus voor de massage, ik wil geen mannen neuken of pijpen. Maar ik geef mij wel over aan je, je mag alles doem met mij, ook vind ik het geil als je rustig initiatief neemt en als ik plots jouw paal tussen mijn billen voel...  
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man Top groot en dik geschapen en besneden, zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Afstand wel aanneembaar...gehuwden en jongeren zich te onthouden.  
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe zien. Geen geneukt.  
Peter 59 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Jonge (18+) gast gezocht
Ik ben een bischierige hetero en zoek een jonge (18+), slanke, onbehaarde liefst onervaren gast die kan ontvangen voor ruk en/of soft date. Gasten die eens een ander willen aftrekken wil ik helpen :-) of wil je zelf eens gerukt worden dan doe ik dit met veel plezier. Wederzijds rukken kan ook. Maar indien je heel rustig wil beginnen en eerst zelf niets laten zien of doen wil ik me voor je aftrekken. Wil het ook geblinddoekt doen indien je dit zou willen voor je privacy. Ook enkel jij mij rukken kan zonder dat jij iets laat zien. Verder in voor samen naakt, samen douchen, eikels tegen elkaar, pikken en ballen op elkaar en met 1 hand rukken of ik jou en jij mij, jouw voorhuid over mijn eikel. Eventueel tongen, pijpen. Hiervoor sta ik open, moet zeker niet (heb ook nog niet alles gedaan waar ik voor open sta). Dokterspel kan ook, waarbij ik je heel nauwkeurig onderzoek of jij mij onderzoekt. Wil je eens met een besneden (kale) pik spelen, dan kan ik je ook helpen :-).  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Ikke 46 jaar Antwerpen - Lier
Wie heeft zin om mij massage te geven?
Hey, iemand zin om deze weinig ervaren bi massage te geven? Ik zou me graag naakt en geblinddoekt laten masseren. Eerst rustig mijn nek, rug en benen en stilletjesaan maak je me supergeil om langs de binnenkant van mijn dijen ook richting mijn sterretje te gaan. Af en toe steek je je lul in mijn mond en mag je mijn kontje zachtjes verwennen zoals jij wil? Gelijkaardige voorstellen uiteraard welkom...  
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Hoegaarden
Zoek oudere man om mij te pijpen
Wie heeft er zin om deze avond mij rustig te pijpen? Ben heel proper,slank, gezond met mooie besneden pik van 16x4. Doe maar een voorstel, ik VERPLAATS.  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik ben op zoek naar een vaste sloppy pijp sletje. Jij bent volledig glad mooi kontje geen baard of snor. Jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen centrum of Turnhout centrum je hebt geen probleem om een herkenbaar foto om te kijken of het goed zit. Jij pijpt graag je neemt er graag de tijd voor. Je durft geil in de ogen kijken. Je wil dat ik niet snel spiut. Want je bent er gek van hoe mijn lul in jouw mondje geleid na een tijdje. Neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken tot ik kreunend klaarkomt in jouw mondje. Waar jij alles netjes slikt. Daarna praten wij wat en nu wil je hem in jouw lekker kontje geleiden ik neuk jouw nu rustig in meer dan 1 strandje en ik neuk je wel bare. Ik ben 100% save. Maar met kan ook hoor. Maar dan wel tijdelijk. Wie op wie. Heb ik jouw intresse gewekt stuur me maar geen fake. Ik ben een jonge 50ger met een gezonde libido. Tot 1 van de dagen misschien. Pijp jij mij naar de hemel??? Straks  
Joni 28 jaar Antwerpen - Brasschaat
Wie wil er vanavond nog samen rustig genieten
Hoi iemand zin in nog rustige geile fun. Kunnen alles bespreken . Soft date wel en safe. 1m72 en 74kg. Reageer met stats en wat je zoekt. Geen fakers aub  
Thomas 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek mannensex
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan vandaag in de voormiddag discreet ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8