Zoeken naar slikken vandaag

Uw zoekactie voor slikken vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een speciale date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Bart 57 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Geile top gezocht
Ben een geile bi vent van 56 jaar oud. Zoek voor vrijdag 31 mei een geile date. Ben in voor tongen likken pijpen slikken tepels trekken en geneukt worden. Kan overdag goed verplaatsen en wil heel graag heerlijk geneukt worden. Leeftijd en dik of dun maakt mij niet uit. Als je maar een lekkere pik hebt. Ben schoon en discreet.  

Geile top gezocht
hot 59 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
pijpen en slikken
Ik ben nu alleen in een leegstaand huis in Maldegem. Ik loop hier rond met veel pijpgoesting. Wie komt er nu langs om zijn zaad door deze onderdanige pijper te laten slikken. Ik ben onderdanig en doe wat je vraagt. Iemand zin om in mijn mond klaar te komen? Heet voorstel? Date is voor nu  
Ikke 60 jaar Limburg - HASSELT
Trio
Wij zijn twee bi mannen en zoeken voor zaterdagvoormiddag derde man voor stomende trio date.ik ben bottem en andere is versa,dus neuken kan zeker,mekaar pijpen,slikken,rimmen,plas....alles kan.Dit op kamer in buurt van hasselt.Wij zijn alletwee intiem kaal en normaal geschapen en gespoeld.  
bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
koffie tijd ,verse room gevraagd ,meerdere kan/Wichelen
wie heeft er verse room voor de koffie ? ontvang de hele dag voor room ,pijpen ,slikken ,speeltje, neuken,lingerie ,poppers ,evt plas ,meerderen mag zeker ,klaarkomen waar je wilt ,graag -85kg ,reactie met stats is antwoord ,fantasie? laat het weten ,foto mag ,57-172-70-16-glad  

koffie tijd ,verse room gevraagd ,meerdere kan/Wichelen
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
geile sex
beste voor deze avond ben ik op zoek naar viriele mannen die ik mag pijpen en die mij neuken. meer kan ook van kinky toestanden.hou ook enorm van gekeelneukt worden ,tongzoenen,slikken , rimmen en gerimd worden.,,,, ik ontv deze avond vanaf 17u30 op mijn app te houthulst. leeftijd speelt geen rol. wel proper en actieve mannen.gelieve te smsen en niet te bellen.  
Pijp Zin 61 jaar Limburg - Tongeren
Zin in pijpen en slikken
Kan vanaf 22:00 ontvangen, zoek iemand die ik in de zetel mag pijpen en in mijn mond spuit, terwijl ik me aftrek. Kan me niet verplaatsen enkel ontvangen! Graag reageren met stats !!!  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje
Dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken... geen tongen neuken dus je weet wat ik zoek .. liefst in de regio en bij klik regelmatig..174-86-50 . 18_5  

zoekt pijpsletje
Lustforlife 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bestaan ze nog.......?
De echte zaad en plassletjes, maw zij die ervan houden om het in het mondje te krijgen zowel zaad als plas, al of niet slikken bepaal jezelf, eventueel neuk ik tussendoor je gespoelde kontje om toch uiteindelijk in je mondje te spuiten, geen ellenlange date maar eerder kort en bondig, geen gezoen of geknuffel hier maar direct actie.U bent slank tot normaal gebouwd, geen baard of snor, u bent vrij vanavond en kan en wil zich verplaatsen, indien niet te ver eventueel buitendate, graag reactie met uw stats en foto, mag onherkenbaar.Ik zelf ben slank gebouwd, intiem geschoren, normaal geschapen, lees pas vanaf 20h00 mijn mails.....ben eens benieuwd. Met natte geile groeten.  
seppe 65 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
mannensex is de max
gay-single-bottom-ik jou rimmen-pijpen-slikken- je mag mij neuken- ik jou vingeren-ik zoek geen zwaarlijvige gast - max 60 jaar-ik ontvang- graag een facefoto en stats - ANDERS GEEN DATE  

mannensex is de max
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10